Nabeschouwing Lille - Metz (0-0) || Ligue 1 2021/2022

Vrijdag 18 februari 2022 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Lille het vrijdag 18 februari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Metz. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre-Mauroy in Villeneuve d'Ascq.

Via de Lille - Metz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Metz (0-0)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Lille en Metz geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor E. Zhegrova van LOSC Lille. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 91e minuut het veld moest verlaten. In de 95e minuut moest J. Gourvennec van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Bastien Dechepy een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest LOSC Lille verder met een speler minder. Het was Lille dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies scheidsrechter Bastien Dechepy voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Lille - Metz 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Metz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Metz Gele kaart voor H. Maiga Metz
27' Wissel LOSC Lille Wissel T. Weah voor A. Gomes LOSC Lille
67' Gele kaart Metz Gele kaart voor K. Kouyate Metz
67' Wissel LOSC Lille Wissel H. Ben Arfa voor J. Bamba LOSC Lille
78' Wissel Metz Wissel O. Nguette voor L. Mafouta Metz
79' Gele kaart Metz Gele kaart voor M. Caillard Metz
81' Wissel LOSC Lille Wissel E. Zhegrova voor B. Yilmaz LOSC Lille
82' Wissel LOSC Lille Wissel R. Sanches voor B. Andre LOSC Lille
83' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor E. Zhegrova LOSC Lille
87' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor J. Fonte LOSC Lille
90' Wissel Metz Wissel P. Sarr voor F. Boulaya Metz
91' Tweede gele kaart LOSC Lille Tweede gele kaart voor E. Zhegrova LOSC Lille
95' Rode kaart LOSC Lille Rode kaart voor J. Gourvennec LOSC Lille
97' Gele kaart Metz Gele kaart voor I. Amadou Metz
97' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor T. Djalo LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Metz
Opstellingen Lille - Metz
De opstellingen van Lille en Metz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lille gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Metz zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Frédéric Antonetti
Voorbeschouwing Lille - Metz

Lille en Metz treffen elkaar in de 25e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastien Dechepy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Metz in de Ligue 1 vond plaats op 8 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Lille favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Metz slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lille 8
Winst Metz 2
Gelijkspel 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lille op een 10e positie staat, terwijl we Metz terugvinden op de 19e plaats.