Nabeschouwing Saint-Étienne - Monaco (1-4) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 23 april 2022 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Saint-Étienne het zaterdag 23 april 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Monaco (1-4)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Monaco is onder leiding van scheidsrechter Bastien Dechepy geëindigd in een 1-4 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door W. Ben Yedder, waarmee Monaco met 0-1 de leiding nam. Monaco vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Volland op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Saint-Étienne vervolgens op 1-2. Het was W. Khazri die vanaf 11 meter wist te scoren in de 42e minuut.

Na 61 minuten was het T. Kolodziejczak die de bal in eigen doel werkte, waardoor Monaco op 1-3 kwam te staan. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 77e minuut wist M. Boadu namens Monaco de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bastien Dechepy en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Monaco.

LIVE Saint-Étienne - Monaco 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Monaco Gele kaart voor G. Martins Monaco
23' Doelpunt Monaco Doelpunt W. Ben Yedder met assist van C. Henrique Monaco 0-1
25' Doelpunt Monaco Doelpunt K. Volland met assist van G. Martins Monaco 0-2
40' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Tchouameni Monaco
42' Penalty Saint-Étienne Penalty W. Khazri Saint-Étienne 1-2
42' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor S. Gabriel Saint-Étienne
43' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor W. Khazri Saint-Étienne
46' Wissel Monaco Wissel D. Sidibe voor G. Martins Monaco
59' Wissel Monaco Wissel M. Boadu voor W. Ben Yedder Monaco
59' Wissel Monaco Wissel I. Jakobs voor A. Golovin Monaco
61' Eigen doelpunt Monaco Eigen doelpunt T. Kolodziejczak Monaco 1-3
65' Gele kaart Monaco Gele kaart voor D. Sidibe Monaco
66' Wissel Saint-Étienne Wissel R. Hamouma voor W. Khazri Saint-Étienne
66' Wissel Saint-Étienne Wissel M. Trauco voor T. Kolodziejczak Saint-Étienne
66' Wissel Saint-Étienne Wissel Z. Youssouf voor L. Douath Saint-Étienne
66' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Aouchiche voor Y. Macon Saint-Étienne
72' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor E. Mangala Saint-Étienne
77' Doelpunt Monaco Doelpunt M. Boadu met assist van I. Jakobs Monaco 1-4
86' Wissel Monaco Wissel G. Maripan voor A. Disasi Monaco
86' Wissel Monaco Wissel E. Matazo voor A. Tchouameni Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Monaco
Opstellingen Saint-Étienne - Monaco
De opstellingen van Saint-Étienne en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Saint-Étienne gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.