Nabeschouwing Brest - Clermont (2-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 1 mei 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Brest het zondag 1 mei 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Clermont. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Francis-Le Ble in Brest.

Via de Brest - Clermont live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brest - Clermont (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Brest en Clermont is onder leiding van scheidsrechter Romain Lissorgue geëindigd in een 2-0 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. Del Castillo in de 22e minuut, waardoor Brest met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 60 minuten was het L. Brassier die Brest op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Brest via een goal van S. Mounie in de 62e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Brest.

LIVE Brest - Clermont 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brest - Clermont teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Rode kaart Brest Rode kaart voor R. Del Castillo Brest
28' Gele kaart Clermont Gele kaart voor F. Ogier Clermont
30' Gele kaart Brest Gele kaart voor Y. Belaili Brest
46' Gele kaart Clermont Gele kaart voor V. NSimba Clermont
46' Wissel Clermont Wissel S. Abdul Samed voor Y. Magnin Clermont
60' Doelpunt Brest Doelpunt L. Brassier Brest 1-0
62' Doelpunt Brest Doelpunt S. Mounie met assist van Y. Belaili Brest 2-0
63' Wissel Clermont Wissel S. Khaoui voor L. Da Cunha Clermont
63' Wissel Clermont Wissel J. Allevinah voor E. Rashani Clermont
63' Wissel Clermont Wissel A. Seidu voor F. Ogier Clermont
69' Wissel Brest Wissel I. Cardona voor Y. Belaili Brest
71' Wissel Clermont Wissel G. Kyei voor J. Dossou Clermont
78' Wissel Brest Wissel H. Magnetti voor M. Satriano Brest
86' Wissel Brest Wissel R. Said voor S. Mounie Brest
91' Gele kaart Brest Gele kaart voor R. Said Brest
Video hoogtepunten en samenvatting Brest - Clermont
Opstellingen Brest - Clermont
De opstellingen van Brest en Clermont zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brest gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Clermont zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.