Nabeschouwing Clermont - Montpellier (2-1) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 8 mei 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Clermont het zondag 8 mei 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Gabriel Montpied in Clermont-Ferrand.

Via de Clermont - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Clermont - Montpellier (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Clermont en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 2-1 overwinning voor Clermont. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Clermont kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van E. Rashani. Montpellier kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Chotard, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Clermont vervolgens op 2-1. Het was M. Bayo die vanaf 11 meter wist te scoren in de 69e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Benoît Bastien, waardoor Clermont dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Clermont - Montpellier 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Clermont - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Clermont Doelpunt E. Rashani met assist van M. Bayo Clermont 1-0
10' Wissel Clermont Wissel J. Allevinah voor E. Rashani Clermont
24' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor F. Mollet Montpellier
25' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor O. DallOglio Montpellier
32' Doelpunt Montpellier Doelpunt J. Chotard met assist van A. Souquet Montpellier 1-1
35' Gele kaart Clermont Gele kaart voor S. Abdul Samed Clermont
60' Gele kaart Clermont Gele kaart voor J. Gastien Clermont
64' Wissel Clermont Wissel L. Da Cunha voor J. Dossou Clermont
65' Wissel Clermont Wissel S. Khaoui voor S. Abdul Samed Clermont
69' Penalty Clermont Penalty M. Bayo Clermont 2-1
71' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor A. Souquet Montpellier
74' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor L. Leroy Montpellier
74' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor J. Chotard Montpellier
82' Wissel Clermont Wissel O. Busquets voor J. Gastien Clermont
82' Wissel Clermont Wissel G. Kyei voor M. Bayo Clermont
83' Wissel Montpellier Wissel Thuler voor M. Esteve Montpellier
83' Wissel Montpellier Wissel S. Delaye voor L. Leroy Montpellier
86' Wissel Montpellier Wissel N. Gioacchini voor A. Souquet Montpellier
86' Wissel Montpellier Wissel B. Makouana voor S. Mavididi Montpellier
91' Wissel Montpellier Wissel Y. Guermouche voor V. Germain Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting Clermont - Montpellier
Opstellingen Clermont - Montpellier
De opstellingen van Clermont en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Clermont gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Montpellier zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.