Nabeschouwing Monaco - Lille (2-2) || Ligue 1 2021/2022

Vrijdag 19 november 2021 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Monaco het vrijdag 19 november 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Louis II. in Monaco.

Via de Monaco - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco - Lille (2-2)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Monaco en Lille geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 5 minuten. J. David maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee LOSC Lille vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. LOSC Lille vergrootte in de 9e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. David op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut wist Monaco de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via K. Diatta.

In de 78e minuut moest Monaco verder met een man minder, nadat S. Pavlovic een tweede gele kaart kreeg. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat W. Ben Yedder van Monaco de 2-2 maakte in de 83e minuut.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Monaco - Lille 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Monaco Gele kaart voor S. Pavlovic Monaco
5' Penalty LOSC Lille Penalty J. David LOSC Lille 0-1
7' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Z. Celik LOSC Lille
9' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt J. David met assist van T. Djalo LOSC Lille 0-2
37' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor J. David LOSC Lille
41' Doelpunt Monaco Doelpunt K. Diatta met assist van Y. Fofana Monaco 1-2
46' Wissel Monaco Wissel G. Martins voor K. Diatta Monaco
68' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Y. Yazici LOSC Lille
70' Wissel LOSC Lille Wissel C. Niasse voor Y. Yazici LOSC Lille
72' Wissel Monaco Wissel W. Ben Yedder voor M. Boadu Monaco
73' Wissel Monaco Wissel I. Jakobs voor C. Henrique Monaco
73' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor T. Weah LOSC Lille
78' Tweede gele kaart Monaco Tweede gele kaart voor S. Pavlovic Monaco
80' Wissel LOSC Lille Wissel I. Lihadji voor J. David LOSC Lille
83' Doelpunt Monaco Doelpunt W. Ben Yedder met assist van K. Volland Monaco 2-2
84' Gele kaart Monaco Gele kaart voor Y. Fofana Monaco
85' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor C. Niasse LOSC Lille
87' Wissel Monaco Wissel G. Maripan voor K. Volland Monaco
90' Wissel LOSC Lille Wissel B. Yilmaz voor Xeka LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco - Lille
Opstellingen Monaco - Lille
De opstellingen van Monaco en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Monaco gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Lille zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Monaco - Lille

Monaco en Lille treffen elkaar in de 14e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Willy Delajod en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Monaco en Lille in de Ligue 1 vond plaats op 14 maart 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Monaco favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Lille slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Monaco 11
Winst Lille 9
Gelijkspel 8
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Monaco op een 11e positie staat, terwijl we Lille terugvinden op de 12e plaats.