Nabeschouwing Montpellier - Brest (1-2) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 3 april 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Montpellier het zondag 3 april 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Brest (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Montpellier en Brest is onder leiding van scheidsrechter Florent Batta geëindigd in een 1-2 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door M. Satriano, waarmee Brest met 0-1 de leiding nam. Brest vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Honorat op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 1-2 doordat T. Savanier van Montpellier een penalty wist te benutten in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Florent Batta, waardoor Brest dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Montpellier - Brest 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Brest Gele kaart voor M. Satriano Brest
31' Gele kaart Brest Gele kaart voor C. Herelle Brest
32' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor S. Mavididi Montpellier
33' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor M. Sakho Montpellier
64' Wissel Montpellier Wissel L. Leroy voor J. Chotard Montpellier
66' Gele kaart Brest Gele kaart voor B. Chardonnet Brest
69' Doelpunt Brest Doelpunt M. Satriano met assist van R. Del Castillo Brest 0-1
73' Wissel Montpellier Wissel E. Wahi voor F. Mollet Montpellier
79' Doelpunt Brest Doelpunt F. Honorat Brest 0-2
83' Wissel Montpellier Wissel N. Gioacchini voor J. Sambia Montpellier
83' Wissel Montpellier Wissel S. Delaye voor V. Germain Montpellier
84' Wissel Montpellier Wissel B. Makouana voor S. Mavididi Montpellier
84' Wissel Brest Wissel S. Mounie voor M. Satriano Brest
90' Wissel Brest Wissel L. Agoume voor R. Del Castillo Brest
91' Gele kaart Brest Gele kaart voor L. Brassier Brest
93' Penalty Montpellier Penalty T. Savanier Montpellier 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Brest
Opstellingen Montpellier - Brest
De opstellingen van Montpellier en Brest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brest zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Olivier Dall’Oglio
Coach Michel Der Zakarian
Voorbeschouwing Montpellier - Brest

Montpellier en Brest treffen elkaar in de 30e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Florent Batta en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Montpellier en Brest in de Ligue 1 vond plaats op 11 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Montpellier favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Brest slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Montpellier 5
Winst Brest 0
Gelijkspel 6
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 11e positie staat, terwijl we Brest terugvinden op de 13e plaats.