Nabeschouwing Rennes - Angers SCO (2-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Rennes het zondag 6 maart 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Angers SCO (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Rennes en Angers SCO is onder leiding van scheidsrechter Benoît Millot geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door B. Bourigeaud, waarmee Rennes met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Rennes opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het G. Laborde die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Rennes.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Rennes.

LIVE Rennes - Angers SCO 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Rennes Doelpunt B. Bourigeaud met assist van G. Laborde Rennes 1-0
69' Wissel Angers SCO Wissel C. Ninga voor M. Jakolis Angers SCO
71' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor C. Ninga Angers SCO
71' Wissel Rennes Wissel A. Truffert voor B. Meling Rennes
72' Wissel Rennes Wissel J. Doku voor S. Guirassy Rennes
72' Gele kaart Rennes Gele kaart voor N. Aguerd Rennes
84' Wissel Rennes Wissel F. Tait voor M. Terrier Rennes
87' Doelpunt Rennes Doelpunt G. Laborde met assist van J. Doku Rennes 2-0
88' Wissel Angers SCO Wissel P. Capelle voor N. Bentaleb Angers SCO
88' Wissel Angers SCO Wissel S. Bahoken voor S. Boufal Angers SCO
90' Wissel Rennes Wissel A. Diouf voor J. Martin Rennes
90' Wissel Rennes Wissel L. Tchaouna voor B. Bourigeaud Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Angers SCO
Opstellingen Rennes - Angers SCO
De opstellingen van Rennes en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rennes - Angers SCO

Rennes en Angers SCO treffen elkaar in de 27e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Millot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rennes en Angers SCO in de Ligue 1 vond plaats op 29 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Angers SCO. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Rennes favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Angers SCO slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rennes 7
Winst Angers SCO 2
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 4e positie staat, terwijl we Angers SCO terugvinden op de 14e plaats.