Nabeschouwing Troyes - Monaco (1-2) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 29 augustus 2021 - 13:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Troyes het zondag 29 augustus 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Monaco. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de l'Aube in Troyes.

Via de Troyes - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Troyes - Monaco (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Troyes en Monaco is onder leiding van scheidsrechter Johan Hamel geëindigd in een 1-2 overwinning voor Monaco. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door S. Diop, waarmee Monaco met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van R. Aguilar zorgde ervoor dat Troyes op 1-1 kwam te staan in de 51e minuut. In de 58e minuut zette S. Diop zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Monaco de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Johan Hamel, waardoor Monaco dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Troyes - Monaco 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Troyes - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Monaco Gele kaart voor G. Maripan Monaco
40' Doelpunt Monaco Doelpunt S. Diop met assist van W. Ben Yedder Monaco 0-1
48' Gele kaart Monaco Gele kaart voor A. Tchouameni Monaco
51' Eigen doelpunt Troyes Eigen doelpunt R. Aguilar Troyes 1-1
55' Wissel Troyes Wissel I. Kabore voor D. Chambost Troyes
58' Doelpunt Monaco Doelpunt S. Diop met assist van Y. Fofana Monaco 1-2
65' Wissel Monaco Wissel W. Isidor voor Jean Lucas Monaco
66' Wissel Monaco Wissel A. Disasi voor G. Maripan Monaco
68' Gele kaart Troyes Gele kaart voor O. El Hajjam Troyes
71' Wissel Troyes Wissel K. Azamoum voor O. El Hajjam Troyes
76' Wissel Monaco Wissel C. Matsima voor B. Badiashile Monaco
78' Wissel Troyes Wissel B. Domingues voor M. Balde Troyes
78' Wissel Troyes Wissel L. Lumeka voor G. Biancone Troyes
87' Wissel Monaco Wissel E. Matazo voor G. Martins Monaco
87' Wissel Monaco Wissel I. Jakobs voor S. Diop Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Troyes - Monaco
Opstellingen Troyes - Monaco
De opstellingen van Troyes en Monaco zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Troyes gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Monaco zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Laurent Batlles
Voorbeschouwing Troyes - Monaco

Troyes en Monaco treffen elkaar in de 4e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Johan Hamel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Troyes en Monaco in de Ligue 1 vond plaats op 19 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Monaco favoriet. 5 keer wist de ploeg van Troyes te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Troyes. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Troyes 0
Winst Monaco 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Troyes op een 18e positie staat, terwijl we Monaco terugvinden op de 19e plaats.