Nabeschouwing Troyes - Reims (1-0) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 3 april 2022 - 15:00 uur



In de Ligue 1 2021/2022 neemt Troyes het zondag 3 april 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Reims. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de l'Aube in Troyes.

Via de Troyes - Reims live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Troyes - Reims (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Troyes en Reims is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 1-0 overwinning voor Troyes. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor A. Matusiwa van Reims. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 54e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 92 minuten was het R. Ripart die Troyes op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ruddy Buquet, waardoor Troyes de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Troyes - Reims
Goals
1
0
Balbezit
57%
43%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
21
10
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
112
98
Gevaarlijke aanvallen
60
42
Passes
479
375
Overtredingen
15
11
Buitenspel
1
2
Corners
6
3
Wissels
5
3
LIVE Troyes - Reims 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Troyes - Reims teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart Reims Gele kaart voor Y. Abdelhamid Reims
30' Wissel Troyes Wissel E. Palmer-Brown voor A. Rami Troyes
35' Gele kaart Reims Gele kaart voor A. Matusiwa Reims
54' Tweede gele kaart Reims Tweede gele kaart voor A. Matusiwa Reims
59' Wissel Reims Wissel J. Cajuste voor A. Flips Reims
60' Wissel Reims Wissel N. Mbuku voor M. van Bergen Reims
60' Wissel Troyes Wissel Y. Touzghar voor T. Dingome Troyes
60' Wissel Troyes Wissel M. Balde voor L. Mothiba Troyes
66' Wissel Reims Wissel B. Locko voor F. Hornby Reims
74' Gele kaart Troyes Gele kaart voor E. Palmer-Brown Troyes
80' Gele kaart Reims Gele kaart voor M. Busi Reims
83' Wissel Troyes Wissel R. Ripart voor E. Palmer-Brown Troyes
83' Wissel Troyes Wissel Y. Kone voor A. Conte Troyes
92' Doelpunt Troyes Doelpunt R. Ripart met assist van M. Balde Troyes 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Troyes - Reims
Opstellingen Troyes - Reims
De opstellingen van Troyes en Reims zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Troyes gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Reims zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Bruno Irles
Formatie 3-4-2-1
Coach Óscar García Junyent
Voorbeschouwing Troyes - Reims

Troyes en Reims treffen elkaar in de 30e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Troyes en Reims in de Ligue 1 vond plaats op 24 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Troyes. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Troyes favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Reims slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Troyes 3
Winst Reims 0
Gelijkspel 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Troyes op een 15e positie staat, terwijl we Reims terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Troyes - Reims Opstelling Troyes Opstelling Reims Live Troyes - Reims Live Troyes - Reims kijken Troyes - Reims kijken Live Troyes - Reims stream Troyes - Reims Fox Sports Nabeschouwing Troyes - Reims Uitslag Troyes - Reims Statistieken Troyes - Reims Ligue 1 2021/2022 Troyes - Reims wedden Troyes - Reims gokken Troyes - Reims Unibet