Nabeschouwing Angers SCO - Nantes (1-4) || Ligue 1 2021/2022

Zondag 19 september 2021 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Angers SCO het zondag 19 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Raymond Kopa in Angers.

Via de Angers SCO - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Angers SCO - Nantes (1-4)

Het Ligue 1 duel tussen Angers SCO en Nantes is onder leiding van scheidsrechter Amaury Delerue geëindigd in een 1-4 overwinning voor Nantes. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Nantes kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van A. Girotto. Een penalty zorgde er later in de 6e minuut voor dat Nantes via L. Blas op 0-2 kwam te staan. In de 10e minuut wist Angers SCO de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via I. Traore.

Na 23 minuten werd de voorsprong voor Nantes vergroot nadat R. Kolo Muani de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 79e minuut wist L. Blas namens Nantes de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Amaury Delerue en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Nantes.

LIVE Angers SCO - Nantes 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Angers SCO - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Nantes Doelpunt A. Girotto met assist van M. Simon Nantes 0-1
6' Penalty Nantes Penalty L. Blas Nantes 0-2
10' Doelpunt Angers SCO Doelpunt I. Traore met assist van T. Mangani Angers SCO 1-2
23' Doelpunt Nantes Doelpunt R. Kolo Muani met assist van M. Simon Nantes 1-3
24' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor A. Fulgini Angers SCO
25' Gele kaart Nantes Gele kaart voor M. Simon Nantes
40' Wissel Nantes Wissel S. Corchia voor Fabio Nantes
46' Gele kaart Nantes Gele kaart voor P. Chirivella Nantes
48' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor T. Mangani Angers SCO
59' Wissel Angers SCO Wissel P. Capelle voor T. Mangani Angers SCO
60' Wissel Angers SCO Wissel A. Ounahi voor B. Mendy Angers SCO
66' Wissel Nantes Wissel S. Moutoussamy voor O. Bukari Nantes
66' Wissel Nantes Wissel M. Coco voor M. Simon Nantes
71' Wissel Angers SCO Wissel S. Bahoken voor M. Cho Angers SCO
71' Wissel Angers SCO Wissel M. Pereira Lage voor S. Doumbia Angers SCO
79' Doelpunt Nantes Doelpunt L. Blas met assist van R. Kolo Muani Nantes 1-4
81' Wissel Nantes Wissel Q. Merlin voor P. Chirivella Nantes
81' Wissel Nantes Wissel K. Coulibaly voor W. Cyprien Nantes
81' Wissel Angers SCO Wissel F. El Melali voor A. Fulgini Angers SCO
Video hoogtepunten en samenvatting Angers SCO - Nantes
Opstellingen Angers SCO - Nantes
De opstellingen van Angers SCO en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Angers SCO gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Nantes zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Gérald Baticle
Coach Antoine Kombouare
Voorbeschouwing Angers SCO - Nantes

Angers SCO en Nantes treffen elkaar in de 6e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Amaury Delerue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Angers SCO en Nantes in de Ligue 1 vond plaats op 14 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nantes. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Nantes favoriet. 6 keer wist de ploeg van Angers SCO te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Angers SCO. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Angers SCO 3
Winst Nantes 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Angers SCO op een 3e positie staat, terwijl we Nantes terugvinden op de 16e plaats.