Nabeschouwing Montpellier - Strasbourg (1-1) || Ligue 1 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2021/2022 neemt Montpellier het zaterdag 2 oktober 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Strasbourg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Mosson in Montpellier.

Via de Montpellier - Strasbourg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Strasbourg (1-1)

De Ligue 1 2021/2022 wedstrijd tussen Montpellier en Strasbourg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door F. Mollet, waarmee Montpellier met 1-0 de leiding nam. Strasbourg kwam na 28 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Gameiro, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Montpellier - Strasbourg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Strasbourg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Montpellier Doelpunt F. Mollet met assist van V. Germain Montpellier 1-0
28' Doelpunt Strasbourg Doelpunt K. Gameiro met assist van L. Ajorque Strasbourg 1-1
54' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor F. Mollet Montpellier
67' Wissel Strasbourg Wissel H. Diallo voor L. Ajorque Strasbourg
68' Wissel Strasbourg Wissel J. Aholou voor I. Sissoko Strasbourg
68' Wissel Strasbourg Wissel D. Lienard voor S. Prcic Strasbourg
83' Wissel Montpellier Wissel B. Makouana voor T. Savanier Montpellier
83' Wissel Montpellier Wissel L. Leroy voor J. Ferri Montpellier
83' Wissel Strasbourg Wissel L. Perrin voor J. Bellegarde Strasbourg
88' Wissel Montpellier Wissel N. Gioacchini voor S. Mavididi Montpellier
89' Wissel Montpellier Wissel M. Ristic voor N. Cozza Montpellier
89' Wissel Strasbourg Wissel W. Majeed voor K. Gameiro Strasbourg
91' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor M. Sakho Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Strasbourg
Opstellingen Montpellier - Strasbourg
De opstellingen van Montpellier en Strasbourg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montpellier gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Strasbourg zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Coach Olivier Dall’Oglio
Formatie 5-3-2
Coach Julien Stéphan
Voorbeschouwing Montpellier - Strasbourg

Montpellier en Strasbourg treffen elkaar in de 9e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hakim Ben El Hadj en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Montpellier en Strasbourg in de Ligue 1 vond plaats op 9 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montpellier. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Montpellier favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Strasbourg slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Montpellier 4
Winst Strasbourg 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montpellier op een 14e positie staat, terwijl we Strasbourg terugvinden op de 11e plaats.