Nabeschouwing Deportivo Alavés - Celta de Vigo (3-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 14 mei 2017 - 16:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Deportivo Alavés het zondag 14 mei 2017 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Celta de Vigo (3-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geëindigd in een 3-1 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 5e minuut dacht Deportivo Alavés op voorsprong te komen via een doelpunt van Manu García. Helaas voor Deportivo Alavés werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Deportivo Alavés dat via Z. Feddal dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero. Deyverson dacht na 37 minuten te scoren voor Deportivo Alavés, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 78e minuut scoorde Celta de Vigo via Iago Aspas, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

LIVE Deportivo Alavés - Celta de Vigo 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Manu García Deportivo Alavés
18' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Z. Feddal met assist van A. Katai Deportivo Alavés
37' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Deyverson met assist van Carlos Vigaray Deportivo Alavés
45' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Hernández voor M. Díaz Celta de Vigo
46' Wissel Celta de Vigo Wissel Iago Aspas voor T. Bongonda Celta de Vigo
60' Wissel Celta de Vigo Wissel Jonny Castro voor F. Roncaglia Celta de Vigo
63' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Alexis Deportivo Alavés
66' Wissel Deportivo Alavés Wissel Edgar Méndez voor Toquero Deportivo Alavés
71' Wissel Deportivo Alavés Wissel Óscar Romero voor A. Katai Deportivo Alavés
75' Wissel Deportivo Alavés Wissel Marcos Llorente voor Manu García Deportivo Alavés
78' Penalty Celta de Vigo Penalty Iago Aspas Celta de Vigo
81' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Iago Aspas Celta de Vigo
84' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Fontàs Celta de Vigo
87' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor Jonny Castro Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Celta de Vigo
Opstellingen Deportivo Alavés - Celta de Vigo
De opstellingen van Deportivo Alavés en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Celta de Vigo

Deportivo Alavés en Celta de Vigo treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 15 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 2 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.