Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Espanyol (1-2) || Primera División 2016/2017

Zondag 7 mei 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Deportivo La Coruña het zondag 7 mei 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Riazor (A Coruña (La Coruña)) in La Coruña.

Via de Deportivo La Coruña - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo La Coruña - Espanyol (1-2)

Het Primera División duel tussen Deportivo La Coruña en Espanyol is onder leiding van scheidsrechter Antonio Mateu geëindigd in een 1-2 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 14e minuut dacht Espanyol op voorsprong te komen via een doelpunt van Léo Baptistão. Helaas voor Espanyol werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Espanyol dat via Gerard Moreno dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Mateu. F. Andone dacht na 47 minuten te scoren voor Deportivo La Coruña, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Mateu niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Deportivo La Coruña - Espanyol 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo La Coruña - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Espanyol Doelpunt Léo Baptistão Espanyol
29' Doelpunt Espanyol Doelpunt Gerard Moreno met assist van P. Piatti Espanyol
46' Wissel Deportivo La Coruña Wissel Carles Gil voor Edu Expósito Deportivo La Coruña
47' Doelpunt Deportivo La Coruña Doelpunt F. Andone met assist van O. John Deportivo La Coruña
60' Gele kaart Deportivo La Coruña Gele kaart voor Carles Gil Deportivo La Coruña
64' Wissel Espanyol Wissel Marc Roca voor Marc Navarro Espanyol
69' Wissel Espanyol Wissel P. Diop voor Javi Fuego Espanyol
71' Wissel Deportivo La Coruña Wissel M. Moreno voor O. John Deportivo La Coruña
78' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor P. Piatti Espanyol
81' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor Víctor Sánchez Espanyol
82' Wissel Deportivo La Coruña Wissel F. Fajr voor E. Çolak Deportivo La Coruña
89' Wissel Espanyol Wissel Rubén Duarte voor P. Piatti Espanyol
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo La Coruña - Espanyol
Opstellingen Deportivo La Coruña - Espanyol
De opstellingen van Deportivo La Coruña en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo La Coruña gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo La Coruña - Espanyol

Deportivo La Coruña en Espanyol treffen elkaar in de 36e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Mateu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo La Coruña en Espanyol in de Primera División vond plaats op 6 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Espanyol favoriet. 8 keer wist de ploeg van Deportivo La Coruña te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Deportivo La Coruña. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.