Nabeschouwing Osasuna - Granada (2-1) || Primera División 2016/2017

Zaterdag 13 mei 2017 - 18:30 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Osasuna het zaterdag 13 mei 2017 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Granada. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar (Pamplona (Iruñea)) in Iruñea.

Via de Osasuna - Granada live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Granada (2-1)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Granada is onder leiding van scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido geëindigd in een 2-1 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Osasuna op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Mondragón. Helaas voor Osasuna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Granada dat via A. Ramos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido. Kenan dacht na 75 minuten te scoren voor Osasuna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Osasuna - Granada 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Granada teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Osasuna Doelpunt J. Mondragón Osasuna
41' Doelpunt Granada Doelpunt A. Ramos met assist van Andreas Pereira Granada
55' Gele kaart Granada Gele kaart voor M. Hongla Granada
64' Wissel Granada Wissel A. Malle voor J. Boga Granada
67' Gele kaart Granada Gele kaart voor D. Foulquier Granada
68' Wissel Osasuna Wissel Carlos Clerc voor Aitor Buñuel Osasuna
68' Wissel Osasuna Wissel Olavide voor G. Čaušić Osasuna
75' Doelpunt Osasuna Doelpunt Kenan Osasuna
78' Wissel Osasuna Wissel Unai García voor J. Mondragón Osasuna
81' Wissel Granada Wissel Juanan Entrena voor Andreas Pereira Granada
84' Wissel Granada Wissel U. Agbo voor M. Hongla Granada
86' Gele kaart Granada Gele kaart voor U. Agbo Granada
93' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Sergio León Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Granada
Opstellingen Osasuna - Granada
De opstellingen van Osasuna en Granada zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Granada zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Granada

Osasuna en Granada treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Inaki Vicandi Garrido en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Granada in de Primera División vond plaats op 15 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Granada favoriet. 3 keer wist de ploeg van Osasuna te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Osasuna. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.