Nabeschouwing Chievo - Sampdoria (0-0) || Serie A

Zondag 19 mei 2019 - 12:30 uur

In de Serie A neemt Chievo het zondag 19 mei 2019 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Sampdoria (0-0)

In de Serie A heeft de wedstrijd tussen Chievo en Sampdoria geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor F. Barba in de 40e minuut, waardoor Chievo met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Sampdoria, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Sampdoria kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gianluca Aureliano niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Chievo - Sampdoria
Balbezit
31%
69%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
7
12
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
66
151
Gevaarlijke aanvallen
26
62
Passes
299
634
Overtredingen
14
9
Buitenspel
7
4
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE Chievo - Sampdoria 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Stepinski Chievo
40' Rode kaart Chievo Rode kaart voor F. Barba Chievo
48' Wissel Chievo Wissel P. Hetemaj voor P. M. Leris M. Chievo
62' Wissel Sampdoria Wissel G. Caprari voor M. Gabbiadini Sampdoria
68' Wissel Sampdoria Wissel J. Jankto voor K. Linetty Sampdoria
70' Gele kaart Chievo Gele kaart voor P. Hetemaj Chievo
73' Wissel Chievo Wissel M. Pucciarelli voor S. Pellissier Chievo
80' Wissel Chievo Wissel S. Kiyine voor E. Vignato Chievo
81' Wissel Sampdoria Wissel M. Sau voor J. Tavares Sampdoria
85' Gele kaart Chievo Gele kaart voor M. Pucciarelli Chievo
Opstellingen Chievo - Sampdoria
De opstellingen van Chievo en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Sampdoria

Chievo en Sampdoria treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Aureliano en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Chievo en Sampdoria elkaar treffen in de Serie A.

Resultaat Aantal
Winst Chievo 0
Winst Sampdoria 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chievo op een 20e positie staat, terwijl we Sampdoria terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Chievo - Sampdoria Opstelling Chievo Opstelling Sampdoria Live Chievo - Sampdoria Live Chievo - Sampdoria kijken Chievo - Sampdoria kijken Live Chievo - Sampdoria stream Chievo - Sampdoria Fox Sports Nabeschouwing Chievo - Sampdoria Uitslag Chievo - Sampdoria Statistieken Chievo - Sampdoria Serie A 2018/2019 Chievo - Sampdoria wedden Chievo - Sampdoria gokken Chievo - Sampdoria Unibet