Nabeschouwing Lazio - Bologna (3-3) || Serie A 2018/2019

Maandag 20 mei 2019 - 20:30 uur

In de Serie A 2018/2019 neemt Lazio het maandag 20 mei 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Bologna (3-3)

De Serie A 2018/2019 wedstrijd tussen Lazio en Bologna geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door J. Correa, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Bologna kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Poli, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette M. Destro zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bologna de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Bastos de 2-2 maakte voor Lazio. Bologna leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 63 minuten op voorsprong na een goal van R. Orsolini: 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Lazio. In de 80e minuut was het S. Milinkovic-Savic die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fabrizio Pasqua en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Lazio - Bologna 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Lazio Doelpunt J. Correa met assist van Lucas Leiva Lazio 1-0
50' Doelpunt Bologna Doelpunt A. Poli met assist van R. Palacio Bologna 1-1
51' Doelpunt Bologna Doelpunt M. Destro met assist van R. Palacio Bologna 1-2
52' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Destro Bologna
53' Wissel Lazio Wissel N. Armini voor Luiz Felipe Lazio
59' Doelpunt Lazio Doelpunt Bastos met assist van C. Immobile Lazio 2-2
63' Doelpunt Bologna Doelpunt R. Orsolini met assist van M. Destro Bologna 2-3
66' Gele kaart Lazio Gele kaart voor J. Correa Lazio
66' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor M. Badelj Lazio
67' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Lucas Leiva Lazio
71' Wissel Bologna Wissel F. Santander voor M. Destro Bologna
73' Wissel Lazio Wissel S. Milinkovic-Savic voor Lucas Leiva Lazio
80' Wissel Bologna Wissel B. Dzemaili voor A. Poli Bologna
80' Doelpunt Lazio Doelpunt S. Milinkovic-Savic Lazio 3-3
90' Wissel Bologna Wissel L. Krejci voor R. Palacio Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Bologna
Opstellingen Lazio - Bologna
De opstellingen van Lazio en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Bologna zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Bologna

Lazio en Bologna treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabrizio Pasqua en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Bologna in de Serie A vond plaats op 26 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Bologna slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lazio 10
Winst Bologna 3
Gelijkspel 6
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lazio op een 8e positie staat, terwijl we Bologna terugvinden op de 15e plaats.