Nabeschouwing Bosnië Herzegovina - Montenegro (1-0) || UEFA Nations League 2022/2023

Vrijdag 23 september 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Bosnië Herzegovina het vrijdag 23 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Montenegro. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bilino Polje in Zenica.

Via de Bosnië Herzegovina - Montenegro live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bosnië Herzegovina - Montenegro (1-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Bosnië Herzegovina en Montenegro is onder leiding van scheidsrechter Szymon Marciniak geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bosnië Herzegovina. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door E. Demirovic, waarmee Bosnia and Herzegovina met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bosnië Herzegovina uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Bosnië Herzegovina - Montenegro 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bosnië Herzegovina - Montenegro teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Bosnia and Herzegovina Gele kaart voor E. Demirovic Bosnia and Herzegovina
22' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor V. Savicevic Montenegro
28' Gele kaart Bosnia and Herzegovina Gele kaart voor M. Pjanic Bosnia and Herzegovina
32' VAR: Afgekeurd doelpunt E. Demirović Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel E. Demirović Bosnia and Herzegovina
46' Doelpunt Bosnia and Herzegovina Doelpunt E. Demirovic met assist van E. Dzeko Bosnia and Herzegovina 1-0
46' Wissel Montenegro Wissel N. Vukcevic voor V. Savicevic Montenegro
46' Wissel Montenegro Wissel S. Mugosa voor M. Osmajic Montenegro
67' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel G. Cimirot voor M. Pjanic Bosnia and Herzegovina
70' Wissel Montenegro Wissel U. Djurdjevic voor A. Scekic Montenegro
70' Wissel Montenegro Wissel S. Haksabanovic voor S. Jovetic Montenegro
73' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel K. Kodro voor M. Besic Bosnia and Herzegovina
73' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel A. Gojak voor M. Stevanovic Bosnia and Herzegovina
78' Gele kaart Bosnia and Herzegovina Gele kaart voor E. Dzeko Bosnia and Herzegovina
79' Gele kaart Bosnia and Herzegovina Gele kaart voor D. Hadzikadunic Bosnia and Herzegovina
81' Wissel Montenegro Wissel D. Camaj voor M. Jankovic Montenegro
90' Wissel Bosnia and Herzegovina Wissel M. Susic voor A. Dedic Bosnia and Herzegovina
94' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor A. Marusic Montenegro
94' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor N. Vukcevic Montenegro
95' Gele kaart Bosnia and Herzegovina Gele kaart voor S. Sanicanin Bosnia and Herzegovina
95' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor M. Jankovic Montenegro
Video hoogtepunten en samenvatting Bosnië Herzegovina - Montenegro
Opstellingen Bosnië Herzegovina - Montenegro
De opstellingen van Bosnië Herzegovina en Montenegro zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bosnië Herzegovina gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Montenegro zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Ivaylo Petev Bogdanov
Coach Miodrag Radulović
Voorbeschouwing Bosnië Herzegovina - Montenegro

Bosnië Herzegovina en Montenegro spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Szymon Marciniak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bosnië Herzegovina en Montenegro in de UEFA Nations League vond plaats op 11 juni 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Bosnië Herzegovina 0
Winst Montenegro 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bosnië Herzegovina op een 1e positie staat, terwijl we Montenegro terugvinden op de 2e plaats.