Nabeschouwing Bohemians O19 - PAOK O19 (1-1) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 2 oktober 2019 - 20:30 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Bohemians O19 het woensdag 2 oktober 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen PAOK O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Dalymount Park in Dublin.

Via de Bohemians O19 - PAOK O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bohemians O19 - PAOK O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2019/2020 wedstrijd tussen Bohemians O19 en PAOK O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door J. Moylan, waarmee Bohemians U19 met 1-0 de leiding nam. PAOK U19 kwam na 10 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Gaitanidis, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 34e minuut was de ideale kans voor Bohemians U19 om te scoren. D. Devoy was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Bohemians O19 - PAOK O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bohemians O19 - PAOK O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Bohemians U19 Doelpunt J. Moylan Bohemians U19 1-0
10' Doelpunt PAOK U19 Doelpunt A. Gaitanidis PAOK U19 1-1
34' Penalty gemist Bohemians U19 Penalty gemist D. Devoy Bohemians U19
41' Gele kaart PAOK U19 Gele kaart voor G. Doumtsis PAOK U19
57' Wissel PAOK U19 Wissel C. Tzolis voor D. Tsopouroglou PAOK U19
58' Gele kaart PAOK U19 Gele kaart voor D. R. Theodoridis PAOK U19
66' Wissel Bohemians U19 Wissel E. Ferguson voor R. Tierney Bohemians U19
67' Wissel Bohemians U19 Wissel L. OBrien voor D. Smith Bohemians U19
70' Wissel PAOK U19 Wissel I. A. Pipiliaris voor T. Pournaras PAOK U19
80' Gele kaart PAOK U19 Gele kaart voor V. Grosdis PAOK U19
83' Gele kaart Bohemians U19 Gele kaart voor S. Bohan Bohemians U19
90' Wissel PAOK U19 Wissel G. Koutsias voor A. Gaitanidis PAOK U19
91' Wissel PAOK U19 Wissel E. Tachatos voor V. Grosdis PAOK U19
Video hoogtepunten en samenvatting Bohemians O19 - PAOK O19
Opstellingen Bohemians O19 - PAOK O19
De opstellingen van Bohemians O19 en PAOK O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.