Nabeschouwing Porto O19 - Domzale O19 (2-2) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 6 november 2019 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Porto O19 het woensdag 6 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Domzale O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centro de Treinos e Formação Desportiva PortoGaia in Vila Nova de Gaia.

Via de Porto O19 - Domzale O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto O19 - Domzale O19 (2-2)

De UEFA Youth League 2019/2020 wedstrijd tussen Porto O19 en Domzale O19 geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 62 minuten. T. Svetlin maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Domzale U19 vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Porto U19 kwam in de 78e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Moreira, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette T. Esteves zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Porto U19 de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Domzale U19 nadat J. Pisek in de 98e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Porto O19 - Domzale O19 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto O19 - Domzale O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Domzale U19 Gele kaart voor M. Ceh Domzale U19
46' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor M. Mane Porto U19
58' Gele kaart Domzale U19 Gele kaart voor B. Markus Domzale U19
62' Penalty Domzale U19 Penalty T. Svetlin Domzale U19 0-1
72' Wissel Porto U19 Wissel F. Conceicao voor G. Albuquerque Porto U19
72' Wissel Porto U19 Wissel J. Gomez voor M. Mane Porto U19
78' Doelpunt Porto U19 Doelpunt D. Moreira Porto U19 1-1
80' Wissel Domzale U19 Wissel J. Pisek voor T. Pantelic Domzale U19
83' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor T. Esteves Porto U19
92' Wissel Domzale U19 Wissel D. Mitrovic voor Z. Repas Domzale U19
94' Doelpunt Porto U19 Doelpunt T. Esteves met assist van D. Moreira Porto U19 2-1
94' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor A. Sousa Porto U19
96' Wissel Porto U19 Wissel T. Matos voor A. Sousa Porto U19
98' Doelpunt Domzale U19 Doelpunt J. Pisek Domzale U19 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Porto O19 - Domzale O19
Opstellingen Porto O19 - Domzale O19
De opstellingen van Porto O19 en Domzale O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.