Nabeschouwing Real Zaragoza U19 - Korona Kielce U19 (1-0) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 9 oktober 2019 - 17:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Real Zaragoza U19 het woensdag 9 oktober 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Korona Kielce U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Romareda in Zaragoza.

Via de Real Zaragoza U19 - Korona Kielce U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Zaragoza U19 - Korona Kielce U19 (1-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Real Zaragoza U19 en Korona Kielce U19 is onder leiding van scheidsrechter Kristoffer Karlsson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Zaragoza U19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door A. Martin, waarmee Real Zaragoza U19 met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Real Zaragoza U19 dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Real Zaragoza U19.

LIVE Real Zaragoza U19 - Korona Kielce U19 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Zaragoza U19 - Korona Kielce U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Korona Kielce U19 Gele kaart voor D. Wieckowski Korona Kielce U19
43' Doelpunt Real Zaragoza U19 Doelpunt A. Martin met assist van I. Jimenez Real Zaragoza U19 1-0
59' Gele kaart Real Zaragoza U19 Gele kaart voor I. Jimenez Real Zaragoza U19
65' Wissel Korona Kielce U19 Wissel I. Kaczmarski voor P. Lisowski Korona Kielce U19
65' Wissel Korona Kielce U19 Wissel J. Cukrowski voor G. Kloc Korona Kielce U19
69' Wissel Real Zaragoza U19 Wissel A. Morer voor M. Cobos Real Zaragoza U19
74' Wissel Korona Kielce U19 Wissel J. Konstantyn voor O. Sewerzynski Korona Kielce U19
82' Wissel Real Zaragoza U19 Wissel I. Monzon voor L. Artajona Real Zaragoza U19
82' Wissel Real Zaragoza U19 Wissel D. Araiz voor F. Gracia Real Zaragoza U19
87' Wissel Korona Kielce U19 Wissel K. Rogozinski voor A. Pirog Korona Kielce U19
91' Wissel Real Zaragoza U19 Wissel M. Femenias voor I. Jimenez Real Zaragoza U19
91' Wissel Real Zaragoza U19 Wissel M. Borico voor J. Gonzalez Real Zaragoza U19
Video hoogtepunten en samenvatting Real Zaragoza U19 - Korona Kielce U19
Opstellingen Real Zaragoza U19 - Korona Kielce U19

Voorbeschouwing Real Zaragoza U19 - Korona Kielce U19

Real Zaragoza U19 en Korona Kielce U19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kristoffer Karlsson en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Real Zaragoza U19 en Korona Kielce U19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.