Nabeschouwing Slovan Bratislava U19 - Ranger U19 (1-2) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 27 november 2019 - 17:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Slovan Bratislava U19 het woensdag 27 november 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ranger U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Pasienky in Bratislava.

Via de Slovan Bratislava U19 - Ranger U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava U19 - Ranger U19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Slovan Bratislava U19 en Ranger U19 is onder leiding van scheidsrechter Pavel Orel geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ranger U19. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door A. Toth, waarmee Slovan Bratislava U19 met 1-0 de leiding nam. Ranger U19 kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Young-Coombes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette N. Young-Coombes zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ranger U19 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pavel Orel, waardoor Ranger U19 dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Slovan Bratislava U19 - Ranger U19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava U19 - Ranger U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Slovan Bratislava U19 Doelpunt A. Toth met assist van R. Cerepkai Slovan Bratislava U19 1-0
47' Doelpunt Ranger U19 Doelpunt N. Young-Coombes Ranger U19 1-1
46' Wissel Slovan Bratislava U19 Wissel D. Giesser voor D. Dohnansky Slovan Bratislava U19
52' Gele kaart Slovan Bratislava U19 Gele kaart voor S. Lavrincik Slovan Bratislava U19
53' Doelpunt Ranger U19 Doelpunt N. Young-Coombes met assist van N. Patterson Ranger U19 1-2
54' Wissel Slovan Bratislava U19 Wissel P. Polonyi voor R. Valentin Slovan Bratislava U19
57' Gele kaart Ranger U19 Gele kaart voor K. Kennedy Ranger U19
67' Gele kaart Slovan Bratislava U19 Gele kaart voor F. Lichy Slovan Bratislava U19
67' Gele kaart Ranger U19 Gele kaart voor B. Williamson Ranger U19
75' Wissel Ranger U19 Wissel A. Lyall voor A. Awokoya-Mebude Ranger U19
76' Gele kaart Slovan Bratislava U19 Gele kaart voor D. Giesser Slovan Bratislava U19
77' Gele kaart Ranger U19 Gele kaart voor N. Young-Coombes Ranger U19
79' Wissel Ranger U19 Wissel R. Breen voor Z. Butterworth Ranger U19
85' Wissel Slovan Bratislava U19 Wissel J. Lieskovsky voor R. Cerepkai Slovan Bratislava U19
89' Wissel Ranger U19 Wissel C. McKinnon voor N. Young-Coombes Ranger U19
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava U19 - Ranger U19
Opstellingen Slovan Bratislava U19 - Ranger U19
De opstellingen van Slovan Bratislava U19 en Ranger U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.