Nabeschouwing Atlético Madrid - Porto (0-0) || Champions League 2021/2022

Woensdag 15 september 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Atlético Madrid het woensdag 15 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Porto (0-0)

De Champions League 2021/2022 wedstrijd tussen Atlético Madrid en Porto geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor C. Mbemba in de 95e minuut, waardoor Porto met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Atlético Madrid en Porto gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies scheidsrechter Ovidiu Alin Hațegan voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

LIVE Atlético Madrid - Porto 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Porto Gele kaart voor L. Diaz Porto
21' Gele kaart Porto Gele kaart voor Z. Sanusi Porto
36' Wissel Atlético Madrid Wissel R. De Paul voor T. Lemar Atlético Madrid
41' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Uribe Porto
46' Wissel Porto Wissel Wendell voor Z. Sanusi Porto
51' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Joao Felix Atlético Madrid
52' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor G. Kondogbia Atlético Madrid
54' Wissel Porto Wissel I. Marcano voor Pepe Porto
56' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Correa voor Koke Atlético Madrid
56' Wissel Atlético Madrid Wissel Renan Lodi voor M. Hermoso Atlético Madrid
56' Wissel Atlético Madrid Wissel A. Griezmann voor Joao Felix Atlético Madrid
66' Wissel Porto Wissel Vitinha voor M. Uribe Porto
66' Wissel Porto Wissel Sergio Oliveira voor T. Martinez Porto
67' Gele kaart Porto Gele kaart voor Vitinha Porto
71' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Felipe Atlético Madrid
75' Wissel Atlético Madrid Wissel H. Herrera voor Felipe Atlético Madrid
76' Gele kaart Porto Gele kaart voor J. Corona Porto
81' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Taremi Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding M. Taremi Porto
83' Gele kaart Porto Gele kaart voor Wendell Porto
84' Wissel Porto Wissel Pepe voor L. Diaz Porto
95' Rode kaart Porto Rode kaart voor C. Mbemba Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Porto
Opstellingen Atlético Madrid - Porto
De opstellingen van Atlético Madrid en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Porto

Atlético Madrid en Porto spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ovidiu Alin Hațegan en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Porto in de Champions League vond plaats op 11 december 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Atlético Madrid als Porto wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.