Nabeschouwing Brondby - Salzburg (1-2) || Champions League 2021/2022

Woensdag 25 augustus 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Brondby het woensdag 25 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Brøndby Stadion in Brøndby.

Via de Brondby - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brondby - Salzburg (1-2)

Het Champions League duel tussen Brondby en Salzburg is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Salzburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van B. Sesko. Salzburg vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Aaronson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut wist Brøndby de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Maxso. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Brøndby kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Salzburg een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Brondby - Salzburg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brondby - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Salzburg Doelpunt B. Sesko met assist van M. Camara Salzburg 0-1
10' Doelpunt Salzburg Doelpunt B. Aaronson met assist van B. Sesko Salzburg 0-2
35' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Camara Salzburg
45' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor O. Solet Salzburg
59' Wissel Brøndby Wissel J. Gammelby voor K. Mensah Brøndby
59' Wissel Brøndby Wissel A. Skipper voor T. Borkeeiet Brøndby
59' Wissel Brøndby Wissel A. Slimane voor M. Greve Brøndby
62' Doelpunt Brøndby Doelpunt A. Maxso met assist van K. Tshiembe Brøndby 1-2
66' Wissel Salzburg Wissel Z. Junuzovic voor M. Camara Salzburg
71' Wissel Salzburg Wissel N. Okafor voor B. Sesko Salzburg
71' Wissel Salzburg Wissel M. Berisha voor K. Adeyemi Salzburg
78' Wissel Brøndby Wissel A. Pavlovic voor S. Hedlund Brøndby
84' Wissel Brøndby Wissel S. Rosted voor M. Frendrup Brøndby
85' Wissel Salzburg Wissel Bernardo voor B. Aaronson Salzburg
88' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor A. Maxso Brøndby
Video hoogtepunten en samenvatting Brondby - Salzburg
Opstellingen Brondby - Salzburg
De opstellingen van Brondby en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brondby gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Salzburg zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Brondby - Salzburg

Brondby en Salzburg spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Brondby en Salzburg in de Champions League vond plaats op 17 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Salzburg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Brondby te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brondby. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.