Nabeschouwing Budućnost - HJK (0-4) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 13 juli 2021 - 20:30 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Budućnost het dinsdag 13 juli 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen HJK. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pod Goricom in Podgorica.

Via de Budućnost - HJK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Budućnost - HJK (0-4)

Het Champions League duel tussen Budućnost en HJK is onder leiding van scheidsrechter Dragomir Draganov geëindigd in een 0-4 overwinning voor HJK. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door R. Riski, waarmee HJK met 0-1 de leiding nam. HJK vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Valencic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van HJK, waarmee Jair zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor HJK in de 49e minuut, nadat R. Riski de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor HJK.

LIVE Budućnost - HJK 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Budućnost - HJK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt HJK Doelpunt R. Riski met assist van V. Moren HJK 0-1
35' Doelpunt HJK Doelpunt F. Valencic met assist van J. Saksela HJK 0-2
37' Gele kaart Budućnost Gele kaart voor M. Djurickovic Budućnost
40' Doelpunt HJK Doelpunt Jair met assist van R. Riski HJK 0-3
46' Wissel Budućnost Wissel A. Babic voor B. Milic Budućnost
49' Doelpunt HJK Doelpunt R. Riski met assist van L. Murillo HJK 0-4
53' Wissel HJK Wissel S. Dahlstrom voor Jair HJK
53' Wissel HJK Wissel Luis Henrique voor R. Riski HJK
58' Wissel Budućnost Wissel A. Cetkovic voor L. Mirkovic Budućnost
66' Wissel HJK Wissel D. Browne voor J. Saksela HJK
66' Wissel HJK Wissel R. Riski voor L. Murillo HJK
70' Gele kaart Budućnost Gele kaart voor A. Babic Budućnost
74' Wissel HJK Wissel M. Peltola voor F. Valencic HJK
79' Wissel Budućnost Wissel V. Djukanovic voor I. Ivanovic Budućnost
79' Wissel Budućnost Wissel N. Sekulic voor A. Raznatovic Budućnost
Video hoogtepunten en samenvatting Budućnost - HJK
Opstellingen Budućnost - HJK
De opstellingen van Budućnost en HJK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Budućnost gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en HJK zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Mladen Milinković
Coach Toni Koskela
Voorbeschouwing Budućnost - HJK

Budućnost en HJK spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dragomir Draganov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Budućnost en HJK in de Champions League vond plaats op 6 juli 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor HJK. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is HJK favoriet. 1 keer wist de ploeg van Budućnost te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Budućnost. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.