Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Omonia Nicosia (2-0) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 20 juli 2021 - 20:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Dinamo Zagreb het dinsdag 20 juli 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Omonia Nicosia. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Omonia Nicosia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Omonia Nicosia (2-0)

Het Champions League duel tussen Dinamo Zagreb en Omonia Nicosia is onder leiding van scheidsrechter Pawel Gil geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dinamo Zagreb. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door L. Majer, waarmee Dinamo Zagreb met 1-0 de leiding nam. Dinamo Zagreb vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Jakic op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Dinamo Zagreb.

LIVE Dinamo Zagreb - Omonia Nicosia 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Omonia Nicosia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Omonia Nicosia Gele kaart voor I. Kousoulos Omonia Nicosia
42' Wissel Dinamo Zagreb Wissel J. Misic voor A. Ademi Dinamo Zagreb
62' Wissel Omonia Nicosia Wissel M. Tzionis voor M. Diskerud Omonia Nicosia
63' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Kastrati voor L. Ivanusec Dinamo Zagreb
65' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt L. Majer met assist van J. Misic Dinamo Zagreb 1-0
79' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Gavranovic voor B. Petkovic Dinamo Zagreb
79' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Cop voor M. Orsic Dinamo Zagreb
81' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt K. Jakic met assist van L. Majer Dinamo Zagreb 2-0
82' Wissel Omonia Nicosia Wissel L. Loizou voor M. Scepovic Omonia Nicosia
82' Wissel Omonia Nicosia Wissel A. Kakoulis voor M. Duris Omonia Nicosia
87' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor K. Jakic Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Omonia Nicosia
Opstellingen Dinamo Zagreb - Omonia Nicosia
De opstellingen van Dinamo Zagreb en Omonia Nicosia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Omonia Nicosia zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.