Nabeschouwing Manchester United - Villarreal (2-1) || Champions League 2021/2022

Woensdag 29 september 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Manchester United het woensdag 29 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Villarreal. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Villarreal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Villarreal (2-1)

Het Champions League duel tussen Manchester United en Villarreal is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 2-1 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door P. Alcacer, waarmee Villarreal met 0-1 de leiding nam. Manchester United kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Telles, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 95e minuut zette C. Ronaldo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Manchester United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Felix Zwayer, waardoor Manchester United een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Manchester United - Villarreal 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Villarreal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Doelpunt Villarreal Doelpunt P. Alcacer met assist van A. Danjuma Villarreal 0-1
58' Wissel Villarreal Wissel B. Dia voor P. Alcacer Villarreal
59' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor A. Moreno Villarreal
60' Doelpunt Manchester United Doelpunt A. Telles met assist van B. Fernandes Manchester United 1-1
61' Wissel Villarreal Wissel P. Estupinan voor M. Trigueros Villarreal
67' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Y. Pino Villarreal
68' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor M. Greenwood Manchester United
68' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor R. Albiol Villarreal
71' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor A. Telles Manchester United
73' Wissel Villarreal Wissel A. Mandi voor R. Albiol Villarreal
73' Wissel Villarreal Wissel M. Gomez voor Y. Pino Villarreal
73' Wissel Villarreal Wissel R. Pena voor A. Moreno Villarreal
75' Wissel Manchester United Wissel N. Matic voor J. Sancho Manchester United
75' Wissel Manchester United Wissel E. Cavani voor P. Pogba Manchester United
89' Wissel Manchester United Wissel J. Lingard voor M. Greenwood Manchester United
89' Wissel Manchester United Wissel Fred voor A. Telles Manchester United
91' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor R. Pena Villarreal
95' Doelpunt Manchester United Doelpunt C. Ronaldo met assist van J. Lingard Manchester United 2-1
96' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor C. Ronaldo Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Villarreal
Opstellingen Manchester United - Villarreal
De opstellingen van Manchester United en Villarreal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Villarreal zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Manchester United - Villarreal

Manchester United en Villarreal spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Villarreal in de Champions League vond plaats op 25 november 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 4 duels tussen Manchester United en Villarreal eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Manchester United 0
Winst Villarreal 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Manchester United op een 4e positie staat, terwijl we Villarreal terugvinden op de 3e plaats.