Nabeschouwing Salzburg - Brondby (2-1) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 17 augustus 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Salzburg het dinsdag 17 augustus 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Brondby. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Wals-Siezenheim.

Via de Salzburg - Brondby live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Brondby (2-1)

Het Champions League duel tussen Salzburg en Brondby is onder leiding van scheidsrechter Szymon Marciniak geëindigd in een 2-1 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Brøndby kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Uhre. Salzburg kwam in de 56e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Adeyemi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette B. Aaronson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Salzburg de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Szymon Marciniak, waardoor Salzburg een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Salzburg - Brondby 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Brondby teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Brøndby Doelpunt M. Uhre met assist van K. Mensah Brøndby 0-1
46' Wissel Salzburg Wissel B. Aaronson voor N. Capaldo Salzburg
56' Doelpunt Salzburg Doelpunt K. Adeyemi met assist van B. Aaronson Salzburg 1-1
64' Wissel Brøndby Wissel A. Pyndt voor M. Uhre Brøndby
69' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor M. Frendrup Brøndby
72' Wissel Brøndby Wissel A. Pavlovic voor S. Hedlund Brøndby
77' Wissel Salzburg Wissel C. Adamu voor B. Sesko Salzburg
82' Wissel Salzburg Wissel N. Okafor voor K. Adeyemi Salzburg
84' Gele kaart Brøndby Gele kaart voor A. Maxso Brøndby
86' Wissel Brøndby Wissel M. Kvistgaarden voor J. Gammelby Brøndby
90' Doelpunt Salzburg Doelpunt B. Aaronson met assist van O. Solet Salzburg 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Brondby
Opstellingen Salzburg - Brondby
De opstellingen van Salzburg en Brondby zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Brondby zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Salzburg - Brondby

Salzburg en Brondby spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Szymon Marciniak en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Salzburg en Brondby elkaar treffen in de Champions League.