Nabeschouwing Sparta Praha - Rapid Wien (2-0) || Champions League 2021/2022

Woensdag 28 juli 2021 - 20:30 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Sparta Praha het woensdag 28 juli 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Epet Arena in Prague.

Via de Sparta Praha - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Praha - Rapid Wien (2-0)

Het Champions League duel tussen Sparta Praha en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sparta Praha. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. D. Karlsson maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sparta Praha vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Sparta Praha vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Pesek op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sparta Praha.

LIVE Sparta Praha - Rapid Wien 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Praha - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor R. Strebinger Rapid Vienna
16' Penalty Sparta Praha Penalty D. Karlsson Sparta Praha 1-0
17' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor D. Kuhbauer Rapid Vienna
34' Wissel Sparta Praha Wissel M. Sacek voor D. Pavelka Sparta Praha
59' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Dibon voor L. Greiml Rapid Vienna
62' Wissel Sparta Praha Wissel M. Polidar voor C. Hojer Sparta Praha
77' Wissel Sparta Praha Wissel L. Krejci voor D. Karlsson Sparta Praha
78' Wissel Rapid Vienna Wissel C. Knasmullner voor E. Kara Rapid Vienna
78' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Schick voor K. Arase Rapid Vienna
81' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt J. Pesek met assist van A. Hlozek Sparta Praha 2-0
86' Wissel Rapid Vienna Wissel J. Auer voor D. Petrovic Rapid Vienna
89' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor B. Dockal Sparta Praha
89' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor K. Wimmer Rapid Vienna
89' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor P. Vrba Sparta Praha
96' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor T. Wiesner Sparta Praha
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Praha - Rapid Wien
Opstellingen Sparta Praha - Rapid Wien
De opstellingen van Sparta Praha en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Praha gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Pavel Vrba
Coach Dietmar Didi Kühbauer
Voorbeschouwing Sparta Praha - Rapid Wien

Sparta Praha en Rapid Wien spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bobby Madden en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Praha en Rapid Wien in de Champions League vond plaats op 20 juli 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rapid Wien. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Rapid Wien favoriet. 1 keer wist de ploeg van Sparta Praha te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sparta Praha. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.