Nabeschouwing Villarreal - Atalanta (2-2) || Champions League 2021/2022

Dinsdag 14 september 2021 - 21:00 uur

In de Champions League 2021/2022 neemt Villarreal het dinsdag 14 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Atalanta (2-2)

De Champions League 2021/2022 wedstrijd tussen Villarreal en Atalanta geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door R. Freuler, waarmee Atalanta met 0-1 de leiding nam. Villarreal kwam in de 39e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Trigueros, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette A. Danjuma zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Villarreal de leiding in de wedstrijd nam.

Na 83 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Gosens de 2-2 maakte voor Atalanta. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen. In de 84e minuut moest Villarreal verder met een man minder, nadat F. Coquelin een tweede gele kaart kreeg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Villarreal - Atalanta 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Atalanta Doelpunt R. Freuler met assist van D. Zapata Atalanta 0-1
24' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor M. De Roon Atalanta
39' Doelpunt Villarreal Doelpunt M. Trigueros Villarreal 1-1
55' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor E. Capoue Villarreal
60' Wissel Villarreal Wissel F. Coquelin voor E. Capoue Villarreal
60' Wissel Villarreal Wissel M. Gomez voor M. Trigueros Villarreal
61' Wissel Villarreal Wissel A. Danjuma voor B. Dia Villarreal
61' Wissel Atalanta Wissel M. Demiral voor B. Djimsiti Atalanta
65' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor G. Moreno Villarreal
70' Wissel Atalanta Wissel J. Ilicic voor D. Zapata Atalanta
70' Wissel Atalanta Wissel T. Koopmeiners voor M. De Roon Atalanta
71' Wissel Atalanta Wissel M. Pasalic voor R. Malinovsky Atalanta
71' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Y. Pino Villarreal
72' Wissel Villarreal Wissel A. Moreno voor Y. Pino Villarreal
73' Doelpunt Villarreal Doelpunt A. Danjuma met assist van G. Moreno Villarreal 2-1
76' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor F. Coquelin Villarreal
79' Wissel Atalanta Wissel A. Miranchuk voor M. Pessina Atalanta
83' Doelpunt Atalanta Doelpunt R. Gosens met assist van A. Miranchuk Atalanta 2-2
84' Tweede gele kaart Villarreal Tweede gele kaart voor F. Coquelin Villarreal
88' Wissel Villarreal Wissel Mario Gaspar voor Alfonso Pedraza Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Atalanta
Opstellingen Villarreal - Atalanta
De opstellingen van Villarreal en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Villarreal - Atalanta

Villarreal en Atalanta spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clément Turpin en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Villarreal en Atalanta elkaar treffen in de Champions League.