Nabeschouwing AEK Athene - CSKA Moskva (0-2) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 25 juli 2017 - 19:30 uur



In de Champions League 2017/2018 neemt AEK Athene het dinsdag 25 juli 2017 om 19:30 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympiako Stadio Spyros Louis (Athína (Athens)) in Athens.

Via de AEK Athene - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AEK Athene - CSKA Moskva (0-2)

Het Champions League duel tussen AEK Athene en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Marco Fritz geëindigd in een 0-2 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door A. Dzagoev, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. CSKA Moskva vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Wernbloom op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva.

Wedstrijdstatistieken AEK Athene - CSKA Moskva
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
16
10
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
123
125
Gevaarlijke aanvallen
67
65
Overtredingen
12
17
Corners
1
7
Wissels
3
3
LIVE AEK Athene - CSKA Moskva 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AEK Athene - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Dzagoev met assist van V. Vasin CSKA Moskva 0-1
56' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt P. Wernbloom met assist van Vitinho CSKA Moskva 0-2
60' Wissel AEK Athens Wissel V. Klonaridis voor A. Simoes AEK Athens
60' Wissel AEK Athens Wissel H. Almeida voor M. Livaja AEK Athens
71' Wissel AEK Athens Wissel P. Rodriguez voor L. Christodoulopoulos AEK Athens
75' Wissel CSKA Moskva Wissel B. Natcho voor A. Dzagoev CSKA Moskva
83' Wissel CSKA Moskva Wissel G. Milanov voor A. Golovin CSKA Moskva
87' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Makarov voor F. Chalov CSKA Moskva
90' Gele kaart AEK Athens Gele kaart voor P. Rodriguez AEK Athens
Video hoogtepunten en samenvatting AEK Athene - CSKA Moskva
Opstellingen AEK Athene - CSKA Moskva

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AEK Athene - CSKA Moskva

AEK Athene en CSKA Moskva spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Fritz en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AEK Athene en CSKA Moskva elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst AEK Athene 0
Winst CSKA Moskva 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
AEK Athene - CSKA Moskva Opstelling AEK Athene Opstelling CSKA Moskva Live AEK Athene - CSKA Moskva Live AEK Athene - CSKA Moskva kijken AEK Athene - CSKA Moskva kijken Live AEK Athene - CSKA Moskva stream AEK Athene - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing AEK Athene - CSKA Moskva Uitslag AEK Athene - CSKA Moskva Statistieken AEK Athene - CSKA Moskva Champions League 2017/2018 AEK Athene - CSKA Moskva wedden AEK Athene - CSKA Moskva gokken AEK Athene - CSKA Moskva Unibet