Nabeschouwing Ajax - PAOK (3-2) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 13 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Ajax het dinsdag 13 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen PAOK. De wedstrijd wordt gespeeld in Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Via de Ajax - PAOK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - PAOK (3-2)

Het Champions League duel tussen Ajax en PAOK is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 3-2 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door D. Biseswar, waarmee PAOK met 0-1 de leiding nam. Ajax kreeg via D. Tadic in de 32e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Craig Pawson de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Door een benutte penalty kwam Ajax vervolgens op 1-1. Het was D. Tadic die vanaf 11 meter wist te scoren in de 43e minuut.

In de 79e minuut was het Ajax dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van N. Tagliafico. In de 85e minuut werd de stand op 3-1 gezet na een benutte penalty van Ajax speler D. Tadic. PAOK verkleinde in de 94e minuut de achterstand doordat D. Biseswar de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Craig Pawson bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Ajax.

LIVE Ajax - PAOK 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - PAOK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt PAOK Doelpunt D. Biseswar PAOK 0-1
26' Gele kaart Ajax Gele kaart voor L. Martinez Ajax
30' Gele kaart PAOK Gele kaart voor D. Pelkas PAOK
32' Penalty gemist Ajax Penalty gemist D. Tadic Ajax
43' Penalty Ajax Penalty D. Tadic Ajax 1-1
46' Wissel Ajax Wissel S. Dest voor R. Marin Ajax
50' Gele kaart PAOK Gele kaart voor O. El Kaddouri PAOK
55' Gele kaart PAOK Gele kaart voor A. Paschalakis PAOK
61' Gele kaart Ajax Gele kaart voor S. Dest Ajax
63' Wissel PAOK Wissel K. Swiderski voor D. Pelkas PAOK
65' Gele kaart PAOK Gele kaart voor D. Giannoulis PAOK
71' Wissel PAOK Wissel D. Limnios voor L. Jaba PAOK
78' Wissel Ajax Wissel K. Huntelaar voor D. Neres Ajax
79' Doelpunt Ajax Doelpunt N. Tagliafico met assist van H. Ziyech Ajax 2-1
82' Wissel PAOK Wissel J. Misic voor A. Esiti PAOK
85' Gele kaart PAOK Gele kaart voor L. Matos PAOK
85' Penalty Ajax Penalty D. Tadic Ajax 3-1
89' Wissel Ajax Wissel D. de Wit voor D. van de Beek Ajax
94' Doelpunt PAOK Doelpunt D. Biseswar PAOK 3-2
94' Gele kaart Ajax Gele kaart voor A. Onana Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Ajax - PAOK
Opstellingen Ajax - PAOK
De opstellingen van Ajax en PAOK zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ajax gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PAOK zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Ajax - PAOK

Ajax en PAOK spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ajax en PAOK in de Champions League vond plaats op 6 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Ajax favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl PAOK slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.