Nabeschouwing Alashkert - BATE (1-3) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 18 juli 2017 - 18:00 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Alashkert het dinsdag 18 juli 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen BATE. De wedstrijd wordt gespeeld in Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht in Yerevan.

Via de Alashkert - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alashkert - BATE (1-3)

Het Champions League duel tussen Alashkert en BATE is geëindigd in een 1-3 overwinning voor BATE. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door U. Nenadovic, waarmee Alashkert met 1-0 de leiding nam. BATE kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Gordejchuk, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 35e minuut zette M. Gordejchuk zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee BATE de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de voorsprong voor BATE vergroot nadat M. Volodjko de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor BATE.

Wedstrijdstatistieken Alashkert - BATE
1
3
LIVE Alashkert - BATE 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alashkert - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Alashkert Doelpunt U. Nenadovic met assist van A. Yedigaryan Alashkert 1-0
23' Doelpunt BATE Doelpunt M. Gordejchuk BATE 1-1
33' Wissel BATE Wissel M. Volodjko voor A. Rios BATE
34' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor K. Veranyan Alashkert
35' Doelpunt BATE Doelpunt M. Gordejchuk met assist van N. Signevich BATE 1-2
43' Wissel BATE Wissel V. Gayduchik voor N. Milunovic BATE
48' Gele kaart BATE Gele kaart voor M. Volodjko BATE
46' Wissel Alashkert Wissel M. Manasyan voor A. Grigoryan Alashkert
64' Gele kaart BATE Gele kaart voor D. Polyakov BATE
66' Wissel Alashkert Wissel V. Minasyan voor M. Jablan Alashkert
72' Wissel Alashkert Wissel L. Peltier voor D. Khovbosha Alashkert
78' Doelpunt BATE Doelpunt M. Volodjko met assist van M. Ivanic BATE 1-3
81' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor A. Dashyan Alashkert
82' Wissel BATE Wissel Y. Kendysh voor S. Dragun BATE
94' Gele kaart BATE Gele kaart voor Y. Kendysh BATE
94' Gele kaart Alashkert Gele kaart voor L. Peltier Alashkert
Video hoogtepunten en samenvatting Alashkert - BATE
Opstellingen Alashkert - BATE

Voorbeschouwing Alashkert - BATE

Alashkert en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Alashkert en BATE in de Champions League vond plaats op 12 juli 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.