Nabeschouwing Anderlecht - Bayern München (1-2) || Champions League 2017/2018

Woensdag 22 november 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Anderlecht het woensdag 22 november 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Constant Vanden Stock (Bruxelles (Brussel)) in Brussel.

Via de Anderlecht - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Bayern München (1-2)

Het Champions League duel tussen Anderlecht en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door R. Lewandowski, waarmee FC Bayern München met 0-1 de leiding nam. Anderlecht kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Hanni, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette C. Tolisso zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Bayern München de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Taylor, waardoor Bayern München een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Anderlecht - Bayern München 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Wissel FC Bayern München Wissel J. Rodriguez voor T. Alcantara FC Bayern München
47' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor U. Spajic Anderlecht
48' Wissel FC Bayern München Wissel J. Martinez voor A. Robben FC Bayern München
51' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van C. Tolisso FC Bayern München 0-1
61' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Boateng FC Bayern München
63' Doelpunt Anderlecht Doelpunt S. Hanni met assist van L. Teodorczyk Anderlecht 1-1
65' Wissel Anderlecht Wissel H. Onyekuru voor P. Gerkens Anderlecht
66' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor R. Lewandowski FC Bayern München
71' Wissel Anderlecht Wissel M. Bruno voor S. Hanni Anderlecht
77' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt C. Tolisso met assist van J. Kimmich FC Bayern München 1-2
82' Wissel Anderlecht Wissel H. Harbaoui voor L. Teodorczyk Anderlecht
83' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor L. Dendoncker Anderlecht
87' Wissel FC Bayern München Wissel M. Hummels voor A. Vidal FC Bayern München
88' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor S. Ulreich FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Bayern München
Opstellingen Anderlecht - Bayern München

Voorbeschouwing Anderlecht - Bayern München

Anderlecht en Bayern München spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Bayern München in de Champions League vond plaats op 12 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bayern München favoriet. 1 keer wist de ploeg van Anderlecht te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Anderlecht. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Anderlecht 0
Winst Bayern München 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Anderlecht op een 4e positie staat, terwijl we Bayern München terugvinden op de 2e plaats.