Nabeschouwing APOEL - Ajax (0-0) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 20 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt APOEL het dinsdag 20 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de APOEL - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Ajax (0-0)

De Champions League 2019/2020 wedstrijd tussen APOEL en Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor N. Mazraoui van Ajax. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 80e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Ajax, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Ajax kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE APOEL - Ajax 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Ajax Gele kaart voor N. Mazraoui Ajax
18' Gele kaart Ajax Gele kaart voor R. Marin Ajax
22' Gele kaart Ajax Gele kaart voor J. Veltman Ajax
37' Gele kaart APOEL Gele kaart voor S. Gentsoglou APOEL
46' Gele kaart APOEL Gele kaart voor R. Bezjak APOEL
57' Gele kaart Ajax Gele kaart voor L. Martinez Ajax
62' Wissel Ajax Wissel S. Dest voor R. Marin Ajax
68' Wissel APOEL Wissel L. Hallenius voor A. Pavlovic APOEL
68' Wissel APOEL Wissel A. Jakolis voor R. Bezjak APOEL
72' Wissel Ajax Wissel K. Huntelaar voor D. Neres Ajax
75' Gele kaart Ajax Gele kaart voor N. Tagliafico Ajax
80' Tweede gele kaart Ajax Tweede gele kaart voor N. Mazraoui Ajax
82' Wissel APOEL Wissel A. Vidigal voor Joaozinho APOEL
84' Gele kaart Ajax Gele kaart voor D. Tadic Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Ajax
Opstellingen APOEL - Ajax
De opstellingen van APOEL en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat APOEL gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ajax zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing APOEL - Ajax

APOEL en Ajax spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen APOEL en Ajax in de Champions League vond plaats op 10 december 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ajax. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Ajax favoriet. 1 keer wist de ploeg van APOEL te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor APOEL. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.