Nabeschouwing APOEL - Slavia Praag (2-0) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 15 augustus 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt APOEL het dinsdag 15 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag. De wedstrijd wordt gespeeld in Neo GSP (Nicosía (Levkosía)) in Levkosía.

Via de APOEL - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Slavia Praag (2-0)

Het Champions League duel tussen APOEL en Slavia Praag is onder leiding van scheidsrechter Antonio Mateu geëindigd in een 2-0 overwinning voor APOEL. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. APOEL kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van I. de Camargo. APOEL vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Aloneftis op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van APOEL.

LIVE APOEL - Slavia Praag 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt APOEL Doelpunt I. de Camargo met assist van L. Ebecilio APOEL 1-0
6' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor R. Rotan Slavia Praha
10' Doelpunt APOEL Doelpunt E. Aloneftis met assist van L. Ebecilio APOEL 2-0
46' Wissel Slavia Praha Wissel J. Zmrhal voor M. van Buren Slavia Praha
52' Wissel APOEL Wissel G. Efrem voor T. Oar APOEL
54' Gele kaart APOEL Gele kaart voor I. de Camargo APOEL
68' Wissel APOEL Wissel A. Farias voor E. Aloneftis APOEL
72' Wissel Slavia Praha Wissel M. Mesanovic voor R. Rotan Slavia Praha
77' Gele kaart APOEL Gele kaart voor C. Carlao APOEL
79' Wissel Slavia Praha Wissel J. Sykora voor M. Stoch Slavia Praha
83' Wissel APOEL Wissel F. Bertoglio voor L. Ebecilio APOEL
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Slavia Praag
Opstellingen APOEL - Slavia Praag

Voorbeschouwing APOEL - Slavia Praag

APOEL en Slavia Praag spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Mateu en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat APOEL en Slavia Praag elkaar treffen in de Champions League.