Nabeschouwing APOEL - Viitorul (4-0) (na verlenging) || Champions League 2017/2018

Woensdag 2 augustus 2017 - 19:00 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt APOEL het woensdag 2 augustus 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Viitorul. De wedstrijd wordt gespeeld in Neo GSP (Nicosía (Levkosía)) in Levkosía.

Via de APOEL - Viitorul live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Viitorul (4-0) (na verlenging)

Het Champions League duel tussen APOEL en Viitorul is geëindigd in een 4-0 overwinning voor APOEL. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het APOEL dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door C. Carlao, waarmee APOEL met 1-0 de leiding nam. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-0 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Laat in de wedstrijd wist APOEL opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het G. Merkis die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor APOEL. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat I. de Camargo namens APOEL het doel wist te vinden in de 94e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor APOEL in de 106e minuut, nadat G. Efrem de 4-0 wist te scoren.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het APOEL die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 4-0 overwinning.

LIVE APOEL - Viitorul 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Viitorul teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Viitorul Gele kaart voor K. Boli Viitorul
44' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Vinicius APOEL
54' Doelpunt APOEL Doelpunt C. Carlao met assist van E. Aloneftis APOEL 1-0
55' Wissel APOEL Wissel L. Ebecilio voor E. Aloneftis APOEL
69' Gele kaart Viitorul Gele kaart voor B. Tiru Viitorul
81' Wissel APOEL Wissel G. Merkis voor C. Carlao APOEL
82' Wissel Viitorul Wissel S. Mladen voor D. Nedelcu Viitorul
82' Wissel Viitorul Wissel O. Herea voor A. Cicaldau Viitorul
88' Gele kaart APOEL Gele kaart voor L. Ebecilio APOEL
88' Wissel APOEL Wissel G. Efrem voor Vander APOEL
93' Doelpunt APOEL Doelpunt G. Merkis met assist van I. de Camargo APOEL 2-0
94' Doelpunt APOEL Doelpunt I. de Camargo met assist van R. Lago APOEL 3-0
96' Wissel Viitorul Wissel Eric voor F. Coman Viitorul
98' Gele kaart Viitorul Gele kaart voor Eric Viitorul
106' Doelpunt APOEL Doelpunt G. Efrem met assist van L. Ebecilio APOEL 4-0
119' Gele kaart APOEL Gele kaart voor N. Morais APOEL
119' Gele kaart APOEL Gele kaart voor Z. Milanov APOEL
119' Gele kaart Viitorul Gele kaart voor O. Herea Viitorul
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Viitorul
Opstellingen APOEL - Viitorul

Voorbeschouwing APOEL - Viitorul

APOEL en Viitorul spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen APOEL en Viitorul in de Champions League vond plaats op 26 juli 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Viitorul. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Viitorul favoriet. 1 keer wist de ploeg van APOEL te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor APOEL. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.