Nabeschouwing Astana - Celtic (4-3) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 22 augustus 2017 - 17:30 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Astana het dinsdag 22 augustus 2017 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Astana - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana - Celtic (4-3)

Het Champions League duel tussen Astana en Celtic is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kralovec geëindigd in een 4-3 overwinning voor Astana. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van K. Ajer zette Astana op een 1-0 voorsprong in de 26e minuut van de wedstrijd. Celtic kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Sinclair, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette S. Muzhikov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Astana de leiding in de wedstrijd nam.

Na 49 minuten werd de voorsprong voor Astana vergroot nadat P. Twumasi de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 69e minuut nadat P. Twumasi namens Astana de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 81e minuut was het O. Ntcham van Celtic wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Celtic mocht L. Griffiths in de 90e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 4-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pavel Kralovec bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Astana.

LIVE Astana - Celtic 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Astana Wissel S. Grahovac voor L. Kleinheisler Astana
26' Eigen doelpunt Astana Eigen doelpunt K. Ajer D. Shomko Astana 1-0
34' Doelpunt Celtic Doelpunt S. Sinclair met assist van J. Forrest Celtic 1-1
46' Wissel Astana Wissel A. Beysebekov voor M. Tomasov Astana
48' Doelpunt Astana Doelpunt S. Muzhikov Astana 2-1
49' Doelpunt Astana Doelpunt P. Twumasi met assist van D. Shomko Astana 3-1
56' Wissel Celtic Wissel T. Rogic voor C. McGregor Celtic
57' Wissel Celtic Wissel A. Ralston voor J. Forrest Celtic
65' Wissel Celtic Wissel S. Armstrong voor S. Sinclair Celtic
69' Doelpunt Astana Doelpunt P. Twumasi Astana 4-1
70' Gele kaart Astana Gele kaart voor E. Postnikov Astana
81' Doelpunt Celtic Doelpunt O. Ntcham met assist van S. Armstrong Celtic 4-2
81' Wissel Astana Wissel A. Tagybergen voor A. Beysebekov Astana
82' Gele kaart Astana Gele kaart voor D. Shomko Astana
90' Doelpunt Celtic Doelpunt L. Griffiths met assist van N. Bitton Celtic 4-3
93' Gele kaart Astana Gele kaart voor S. Grahovac Astana
Video hoogtepunten en samenvatting Astana - Celtic
Opstellingen Astana - Celtic

Voorbeschouwing Astana - Celtic

Astana en Celtic spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kralovec en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Astana en Celtic in de Champions League vond plaats op 16 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celtic. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Celtic favoriet. 2 keer wist de ploeg van Astana te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Astana. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.