Nabeschouwing Atlético Madrid - Chelsea (1-2) || Champions League 2017/2018

Woensdag 27 september 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Atlético Madrid het woensdag 27 september 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Chelsea (1-2)

Het Champions League duel tussen Atlético Madrid en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Cuneyt Cakir geëindigd in een 1-2 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 40 minuten. A. Griezmann maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Atlético Madrid vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Chelsea kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Morata, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette M. Batshuayi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Chelsea de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cuneyt Cakir, waardoor Chelsea een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Atlético Madrid - Chelsea 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor D. Luiz Chelsea
40' Penalty Atlético Madrid Penalty A. Griezmann Atlético Madrid 1-0
47' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Thomas Atlético Madrid
54' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Griezmann Atlético Madrid
60' Doelpunt Chelsea Doelpunt A. Morata met assist van E. Hazard Chelsea 1-1
69' Wissel Atlético Madrid Wissel F. Torres voor Y. Carrasco Atlético Madrid
70' Wissel Atlético Madrid Wissel N. Gaitan voor A. Correa Atlético Madrid
77' Wissel Atlético Madrid Wissel J. Gimenez voor Thomas Atlético Madrid
82' Wissel Chelsea Wissel M. Batshuayi voor A. Morata Chelsea
82' Wissel Chelsea Wissel Willian voor E. Hazard Chelsea
86' Wissel Chelsea Wissel A. Christensen voor C. Fabregas Chelsea
94' Doelpunt Chelsea Doelpunt M. Batshuayi Chelsea 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Chelsea
Opstellingen Atlético Madrid - Chelsea

Voorbeschouwing Atlético Madrid - Chelsea

Atlético Madrid en Chelsea spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cuneyt Cakir en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Chelsea in de Champions League vond plaats op 30 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Atlético Madrid als Chelsea wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 1
Winst Chelsea 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 3e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 1e plaats.