Nabeschouwing Barcelona - Chelsea (3-0) || Champions League 2017/2018

Woensdag 14 maart 2018 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Barcelona het woensdag 14 maart 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Spotify Camp Nou in Barcelona.

Via de Barcelona - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Chelsea (3-0)

Het Champions League duel tussen Barcelona en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Damir Skomina geëindigd in een 3-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. FC Barcelona kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van L. Messi. FC Barcelona vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Dembele op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van FC Barcelona, waarmee L. Messi zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Damir Skomina, waardoor Barcelona een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Barcelona - Chelsea 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van L. Suarez FC Barcelona 1-0
20' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt O. Dembele met assist van L. Messi FC Barcelona 2-0
22' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Roberto FC Barcelona
45' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Willian Chelsea
49' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor O. Giroud Chelsea
56' Wissel FC Barcelona Wissel Paulinho voor A. Iniesta FC Barcelona
61' Wissel FC Barcelona Wissel A. Gomes voor S. Busquets FC Barcelona
63' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van L. Suarez FC Barcelona 3-0
67' Wissel FC Barcelona Wissel A. Vidal voor O. Dembele FC Barcelona
67' Wissel Chelsea Wissel A. Morata voor O. Giroud Chelsea
67' Wissel Chelsea Wissel D. Zappacosta voor V. Moses Chelsea
75' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor M. Alonso Chelsea
82' Wissel Chelsea Wissel Pedro voor E. Hazard Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Chelsea
Opstellingen Barcelona - Chelsea

Voorbeschouwing Barcelona - Chelsea

Barcelona en Chelsea spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Damir Skomina en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Chelsea in de Champions League vond plaats op 20 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 2 keer wist de ploeg van Barcelona te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Barcelona. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.