Nabeschouwing BATE - Alashkert (1-1) || Champions League 2017/2018

Woensdag 12 juli 2017 - 19:30 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt BATE het woensdag 12 juli 2017 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Alashkert. De wedstrijd wordt gespeeld in Borisov Arena (Barysaw (Borisov)) in Borisov.

Via de BATE - Alashkert live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BATE - Alashkert (1-1)

De Champions League 2017/2018 wedstrijd tussen BATE en Alashkert geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door A. Rios, waarmee BATE met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van A. Rios zorgde ervoor dat Alashkert op 1-1 kwam te staan in de 78e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken BATE - Alashkert
1
1
LIVE BATE - Alashkert 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BATE - Alashkert teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt BATE Doelpunt A. Rios met assist van I. Stasevich BATE 1-0
64' Wissel BATE Wissel J. Tuominen voor N. Signevich BATE
64' Gele kaart BATE Gele kaart voor M. Ivanic BATE
71' Wissel BATE Wissel M. Volodjko voor M. Gordejchuk BATE
73' Wissel Alashkert Wissel Z. Badoyan voor A. Yedigaryan Alashkert
74' Wissel BATE Wissel Y. Berezkin voor M. Ivanic BATE
78' Eigen doelpunt Alashkert Eigen doelpunt A. Rios Alashkert 1-1
86' Wissel Alashkert Wissel M. Zeljkovic voor A. Yedigaryan Alashkert
92' Wissel Alashkert Wissel U. Nenadovic voor M. Manasyan Alashkert