Nabeschouwing BATE - Slavia Praag (2-1) || Champions League 2017/2018

Woensdag 2 augustus 2017 - 19:00 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt BATE het woensdag 2 augustus 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag. De wedstrijd wordt gespeeld in Borisov Arena (Barysaw (Borisov)) in Borisov.

Via de BATE - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing BATE - Slavia Praag (2-1)

Het Champions League duel tussen BATE en Slavia Praag is geëindigd in een 2-1 overwinning voor BATE. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. BATE kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van N. Signevich. Slavia Praha kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Skoda, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette I. Stasevich zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee BATE de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor BATE een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE BATE - Slavia Praag 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd BATE - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt BATE Doelpunt N. Signevich met assist van M. Gordejchuk BATE 1-0
44' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt M. Skoda met assist van Danny Slavia Praha 1-1
46' Wissel BATE Wissel M. Volodjko voor D. Polyakov BATE
46' Doelpunt BATE Doelpunt I. Stasevich met assist van M. Gordejchuk BATE 2-1
61' Wissel Slavia Praha Wissel J. Zmrhal voor M. van Buren Slavia Praha
70' Wissel Slavia Praha Wissel D. Svento voor Danny Slavia Praha
76' Wissel BATE Wissel V. Gvilia voor A. Volodko BATE
82' Gele kaart BATE Gele kaart voor N. Milunovic BATE
86' Wissel Slavia Praha Wissel T. Soucek voor J. Husbauer Slavia Praha
88' Wissel BATE Wissel J. Tuominen voor M. Gordejchuk BATE
Video hoogtepunten en samenvatting BATE - Slavia Praag
Opstellingen BATE - Slavia Praag

Voorbeschouwing BATE - Slavia Praag

BATE en Slavia Praag spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen BATE en Slavia Praag in de Champions League vond plaats op 25 juli 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Slavia Praag. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Slavia Praag favoriet. 1 keer wist de ploeg van BATE te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor BATE. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.