Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Atlético Madrid (2-1) || Champions League 2019/2020

Woensdag 6 november 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Bayer Leverkusen het woensdag 6 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in BayArena in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - Atlético Madrid (2-1)

Het Champions League duel tussen Bayer Leverkusen en Atlético Madrid is onder leiding van scheidsrechter Damir Skomina geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bayer Leverkusen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Thomas zette Bayer 04 Leverkusen op een 1-0 voorsprong in de 41e minuut van de wedstrijd. Bayer 04 Leverkusen vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Volland op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut moest Bayer 04 Leverkusen verder met een man minder nadat N. Amiri een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat A. Morata namens Atlético Madrid in de 94e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Damir Skomina, waardoor Bayer Leverkusen een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Bayer Leverkusen - Atlético Madrid 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Eigen doelpunt Bayer 04 Leverkusen Eigen doelpunt Thomas Aranguiz Bayer 04 Leverkusen 1-0
50' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor M. Weiser Bayer 04 Leverkusen
52' Wissel Atlético Madrid Wissel T. Lemar voor Renan Lodi Atlético Madrid
55' Doelpunt Bayer 04 Leverkusen Doelpunt K. Volland met assist van K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen 2-0
61' Wissel Atlético Madrid Wissel Vitolo voor D. Costa Atlético Madrid
65' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Baumgartlinger voor Aranguiz Bayer 04 Leverkusen
70' Wissel Atlético Madrid Wissel H. Herrera voor A. Correa Atlético Madrid
79' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor K. Bellarabi Bayer 04 Leverkusen
79' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor J. Tah Bayer 04 Leverkusen
79' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Morata Atlético Madrid
80' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor J. Oblak Atlético Madrid
81' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel P. Retsos voor Wendell Bayer 04 Leverkusen
84' Rode kaart Bayer 04 Leverkusen Rode kaart voor N. Amiri Bayer 04 Leverkusen
88' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel A. Dragovic voor K. Havertz Bayer 04 Leverkusen
94' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt A. Morata met assist van Thomas Atlético Madrid 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen - Atlético Madrid
Opstellingen Bayer Leverkusen - Atlético Madrid
De opstellingen van Bayer Leverkusen en Atlético Madrid zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bayer Leverkusen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atlético Madrid zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Coach Peter Bosz
Voorbeschouwing Bayer Leverkusen - Atlético Madrid

Bayer Leverkusen en Atlético Madrid spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Damir Skomina en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayer Leverkusen en Atlético Madrid in de Champions League vond plaats op 22 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atlético Madrid. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Atlético Madrid favoriet. 3 keer wist de ploeg van Bayer Leverkusen te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Bayer Leverkusen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bayer Leverkusen 1
Winst Atlético Madrid 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayer Leverkusen op een 4e positie staat, terwijl we Atlético Madrid terugvinden op de 2e plaats.