Nabeschouwing Bayern München - Celtic (3-0) || Champions League 2017/2018

Woensdag 18 oktober 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Bayern München het woensdag 18 oktober 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - Celtic (3-0)

Het Champions League duel tussen Bayern München en Celtic is onder leiding van scheidsrechter Sergei Karasev geëindigd in een 3-0 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door T. Muller, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Kimmich op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee M. Hummels zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergei Karasev, waardoor Bayern München een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Bayern München - Celtic 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt T. Muller FC Bayern München 1-0
29' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt J. Kimmich met assist van K. Coman FC Bayern München 2-0
39' Gele kaart Celtic Gele kaart voor P. Roberts Celtic
51' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt M. Hummels met assist van A. Robben FC Bayern München 3-0
65' Wissel Celtic Wissel M. Dembele voor L. Griffiths Celtic
65' Wissel Celtic Wissel T. Rogic voor S. Armstrong Celtic
67' Wissel FC Bayern München Wissel A. Vidal voor T. Alcantara FC Bayern München
78' Wissel FC Bayern München Wissel J. Rodriguez voor K. Coman FC Bayern München
78' Wissel Celtic Wissel J. Forrest voor P. Roberts Celtic
80' Wissel FC Bayern München Wissel Rafinha voor J. Kimmich FC Bayern München
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - Celtic
Opstellingen Bayern München - Celtic

Voorbeschouwing Bayern München - Celtic

Bayern München en Celtic spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergei Karasev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bayern München en Celtic elkaar treffen in de Champions League.

Winst Bayern München 0
Winst Celtic 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayern München op een 2e positie staat, terwijl we Celtic terugvinden op de 3e plaats.