Nabeschouwing Bayern München - PSG (3-1) || Champions League 2017/2018

Dinsdag 5 december 2017 - 20:45 uur

In de Champions League 2017/2018 neemt Bayern München het dinsdag 5 december 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSG. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Arena in Munich.

Via de Bayern München - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern München - PSG (3-1)

Het Champions League duel tussen Bayern München en PSG is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 3-1 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door R. Lewandowski, waarmee FC Bayern München met 1-0 de leiding nam. FC Bayern München vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Tolisso op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Paris Saint Germain de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. Mbappe.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor FC Bayern München vergroot nadat C. Tolisso de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Bayern München.

LIVE Bayern München - PSG 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern München - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van K. Coman FC Bayern München 1-0
23' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Kimmich FC Bayern München
23' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor J. Rodriguez FC Bayern München
37' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt C. Tolisso met assist van J. Rodriguez FC Bayern München 2-0
41' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor C. Tolisso FC Bayern München
41' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor Marquinhos Paris Saint Germain
50' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt K. Mbappe met assist van E. Cavani Paris Saint Germain 2-1
53' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor S. Rudy FC Bayern München
67' Wissel FC Bayern München Wissel T. Muller voor F. Ribery FC Bayern München
69' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt C. Tolisso met assist van K. Coman FC Bayern München 3-1
72' Wissel Paris Saint Germain Wissel P. Kimpembe voor T. Silva Paris Saint Germain
82' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor J. Draxler Paris Saint Germain
83' Wissel FC Bayern München Wissel A. Vidal voor J. Rodriguez FC Bayern München
85' Wissel FC Bayern München Wissel Rafinha voor D. Alaba FC Bayern München
91' Wissel Paris Saint Germain Wissel G. Lo Celso voor J. Draxler Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern München - PSG
Opstellingen Bayern München - PSG

Voorbeschouwing Bayern München - PSG

Bayern München en PSG spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bayern München en PSG in de Champions League vond plaats op 27 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is PSG favoriet. 1 keer wist de ploeg van Bayern München te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Bayern München. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bayern München 0
Winst PSG 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bayern München op een 2e positie staat, terwijl we PSG terugvinden op de 1e plaats.