Nabeschouwing Benfica - Manchester United (0-1) || Champions League 2017/2018

Woensdag 18 oktober 2017 - 20:45 uur



In de Champions League 2017/2018 neemt Benfica het woensdag 18 oktober 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz) (Lisboa) in Lisboa.

Via de Benfica - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Manchester United (0-1)

Het Champions League duel tussen Benfica en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Felix Zwayer geëindigd in een 0-1 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 64e minuut door M. Rashford, waarmee Manchester United met 0-1 de leiding nam. In de 92e minuut kreeg Luisao van Benfica voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Benfica de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Felix Zwayer, waardoor Manchester United de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Benfica - Manchester United
Balbezit
36%
64%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
11
10
Schoten op doel
0
4
Aanvallen
88
108
Gevaarlijke aanvallen
57
78
Passes
324
606
Overtredingen
10
12
Buitenspel
0
7
Corners
6
9
Wissels
3
3
LIVE Benfica - Manchester United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Luisao Benfica
41' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor A. Valencia Manchester United
54' Gele kaart Benfica Gele kaart voor D. Goncalves Benfica
59' Wissel Benfica Wissel A. Zivkovic voor Pizzi Benfica
64' Doelpunt Manchester United Doelpunt M. Rashford Manchester United 0-1
69' Wissel Benfica Wissel Jonas voor D. Goncalves Benfica
76' Wissel Manchester United Wissel A. Martial voor M. Rashford Manchester United
83' Wissel Benfica Wissel F. Cervi voor E. Salvio Benfica
83' Wissel Manchester United Wissel J. Lingard voor J. Mata Manchester United
92' Wissel Manchester United Wissel S. McTominay voor H. Mkhitaryan Manchester United
92' Tweede gele kaart Benfica Tweede gele kaart voor Luisao Benfica
95' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor J. Lingard Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Manchester United
Opstellingen Benfica - Manchester United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Benfica - Manchester United

Benfica en Manchester United spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Zwayer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Manchester United in de Champions League vond plaats op 22 november 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Manchester United favoriet. 3 keer wist de ploeg van Benfica te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Benfica. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Benfica 1
Winst Manchester United 3
Gelijkspel 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 4e positie staat, terwijl we Manchester United terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Benfica - Manchester United Opstelling Benfica Opstelling Manchester United Live Benfica - Manchester United Live Benfica - Manchester United kijken Benfica - Manchester United kijken Live Benfica - Manchester United stream Benfica - Manchester United Fox Sports Nabeschouwing Benfica - Manchester United Uitslag Benfica - Manchester United Statistieken Benfica - Manchester United Champions League 2017/2018 Benfica - Manchester United wedden Benfica - Manchester United gokken Benfica - Manchester United Unibet