Nabeschouwing CFR Cluj - Slavia Praag (0-1) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 20 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt CFR Cluj het dinsdag 20 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Slavia Praag. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Dr. Constantin Rădulescu in Cluj.

Via de CFR Cluj - Slavia Praag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CFR Cluj - Slavia Praag (0-1)

Het Champions League duel tussen CFR Cluj en Slavia Praag is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 0-1 overwinning voor Slavia Praag. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door L. Masopust, waarmee Slavia Praha met 0-1 de leiding nam. CFR Cluj kreeg via B. Omrani in de 79e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Cüneyt Çakιr de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Slavia Praag.

LIVE CFR Cluj - Slavia Praag 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CFR Cluj - Slavia Praag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Slavia Praha Doelpunt L. Masopust met assist van N. Stanciu Slavia Praha 0-1
31' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor D. Djokovic CFR Cluj
43' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor V. Coufal Slavia Praha
45' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor M. Bordeianu CFR Cluj
46' Wissel CFR Cluj Wissel M. Rondon voor G. Tucudean CFR Cluj
64' Wissel Slavia Praha Wissel A. Kral voor I. Traore Slavia Praha
68' Wissel Slavia Praha Wissel M. Skoda voor M. van Buren Slavia Praha
70' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor A. Burca CFR Cluj
72' Wissel CFR Cluj Wissel C. Paun-Alexandru voor L. Aurelio CFR Cluj
79' Penalty gemist CFR Cluj Penalty gemist B. Omrani CFR Cluj
84' Wissel Slavia Praha Wissel T. Holes voor L. Masopust Slavia Praha
87' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor T. Soucek Slavia Praha
87' Wissel CFR Cluj Wissel O. Hoban voor M. Bordeianu CFR Cluj
92' Gele kaart Slavia Praha Gele kaart voor M. Skoda Slavia Praha
Video hoogtepunten en samenvatting CFR Cluj - Slavia Praag
Opstellingen CFR Cluj - Slavia Praag
De opstellingen van CFR Cluj en Slavia Praag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CFR Cluj gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Slavia Praag zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.