Nabeschouwing Crvena Zvezda - Bayern München (0-6) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 26 november 2019 - 21:00 uur



In de Champions League 2019/2020 neemt Crvena Zvezda het dinsdag 26 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Bayern München (0-6)

Het Champions League duel tussen Crvena Zvezda en Bayern München is onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers geëindigd in een 0-6 overwinning voor Bayern München. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door L. Goretzka, waarmee FC Bayern München met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 53e minuut voor dat FC Bayern München via R. Lewandowski op 0-2 kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van FC Bayern München, waarmee R. Lewandowski zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Bayern München geen gas terug, waardoor in de 64e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van R. Lewandowski. De 0-5 voor FC Bayern München volgde even later in de 68e minuut nadat R. Lewandowski namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 90e minuut en kwam op naam te staan van FC Bayern München speler C. Tolisso, die daarmee tekende voor de 0-6.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Björn Kuipers bij een 0-6 eindstand in het voordeel van Bayern München, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Crvena Zvezda - Bayern München
Balbezit
28%
72%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
3
29
Schoten op doel
1
16
Aanvallen
53
159
Gevaarlijke aanvallen
19
90
Passes
276
668
Overtredingen
8
9
Buitenspel
0
7
Corners
1
14
Wissels
3
3
LIVE Crvena Zvezda - Bayern München 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor N. Milunovic Crvena Zvezda
14' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt L. Goretzka met assist van Coutinho FC Bayern München 0-1
53' Penalty FC Bayern München Penalty R. Lewandowski FC Bayern München 0-2
60' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van C. Tolisso FC Bayern München 0-3
61' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Vulic voor J. Canas Crvena Zvezda
61' Wissel FC Bayern München Wissel I. Perisic voor Coutinho FC Bayern München
64' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van B. Pavard FC Bayern München 0-4
68' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt R. Lewandowski met assist van I. Perisic FC Bayern München 0-5
68' Wissel FC Bayern München Wissel J. Kimmich voor J. Martinez FC Bayern München
69' Wissel Crvena Zvezda Wissel R. Pankov voor M. E. Garcia Crvena Zvezda
76' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Ivanic voor N. Petrovic Crvena Zvezda
77' Wissel FC Bayern München Wissel T. Muller voor R. Lewandowski FC Bayern München
90' Doelpunt FC Bayern München Doelpunt C. Tolisso met assist van I. Perisic FC Bayern München 0-6
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Bayern München
Opstellingen Crvena Zvezda - Bayern München
De opstellingen van Crvena Zvezda en Bayern München zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Bayern München zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Vladan Milojević
Formatie 4-3-3
Coach Hans-Dieter Flick
Wissels Bayern München
# Speler Pos.
26 Sven Ulreich K
32 Joshua Kimmich V
33 Lars Lukas Mai V
22 Serge Gnabry M
14 Ivan Perišić M
25 Thomas Müller A
Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Bayern München

Crvena Zvezda en Bayern München spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Björn Kuipers en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crvena Zvezda en Bayern München in de Champions League vond plaats op 18 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bayern München favoriet. 1 keer wist de ploeg van Crvena Zvezda te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crvena Zvezda. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Crvena Zvezda 0
Winst Bayern München 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crvena Zvezda op een 3e positie staat, terwijl we Bayern München terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Crvena Zvezda - Bayern München Opstelling Crvena Zvezda Opstelling Bayern München Live Crvena Zvezda - Bayern München Live Crvena Zvezda - Bayern München kijken Crvena Zvezda - Bayern München kijken Live Crvena Zvezda - Bayern München stream Crvena Zvezda - Bayern München Fox Sports Nabeschouwing Crvena Zvezda - Bayern München Uitslag Crvena Zvezda - Bayern München Statistieken Crvena Zvezda - Bayern München Champions League 2019/2020 Crvena Zvezda - Bayern München wedden Crvena Zvezda - Bayern München gokken Crvena Zvezda - Bayern München Unibet