Nabeschouwing Crvena Zvezda - Olympiakos Piraeus (3-1) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 1 oktober 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Crvena Zvezda het dinsdag 1 oktober 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Olympiakos Piraeus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Olympiakos Piraeus (3-1)

Het Champions League duel tussen Crvena Zvezda en Olympiakos Piraeus is onder leiding van scheidsrechter Benoît Bastien geëindigd in een 3-1 overwinning voor Crvena Zvezda. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door R. Semedo, waarmee Olympiakos Piraeus met 0-1 de leiding nam. In de 58e minuut kreeg Y. Benzia van Olympiakos Piraeus voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Olympiakos Piraeus de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Vulic namens Crvena Zvezda in de 62e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 87e minuut was het Crvena Zvezda dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van N. Milunovic. Na 90 minuten werd de voorsprong voor Crvena Zvezda vergroot nadat R. Boakye de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Crvena Zvezda.

LIVE Crvena Zvezda - Olympiakos Piraeus 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Olympiakos Piraeus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Rodic Crvena Zvezda
36' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor R. van La Parra Crvena Zvezda
37' Doelpunt Olympiakos Piraeus Doelpunt R. Semedo met assist van G. Masouras Olympiakos Piraeus 0-1
42' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor Y. Benzia Olympiakos Piraeus
55' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Vulic voor D. Jovancic Crvena Zvezda
58' Tweede gele kaart Olympiakos Piraeus Tweede gele kaart voor Y. Benzia Olympiakos Piraeus
61' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel D. Podence voor M. Lovera Olympiakos Piraeus
61' Wissel Crvena Zvezda Wissel R. Boakye voor R. van La Parra Crvena Zvezda
62' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt M. Vulic Crvena Zvezda 1-1
73' Wissel Crvena Zvezda Wissel N. Petrovic voor J. Canas Crvena Zvezda
79' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel O. Elabdellaoui voor G. Masouras Olympiakos Piraeus
80' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor R. Boakye Crvena Zvezda
83' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor N. Petrovic Crvena Zvezda
87' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt N. Milunovic met assist van M. Marin Crvena Zvezda 2-1
89' Wissel Olympiakos Piraeus Wissel Y. El Arabi voor M. Camara Olympiakos Piraeus
90' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt R. Boakye met assist van M. Marin Crvena Zvezda 3-1
92' Gele kaart Olympiakos Piraeus Gele kaart voor V. Torosidis Olympiakos Piraeus
92' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Marin Crvena Zvezda
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Olympiakos Piraeus
Opstellingen Crvena Zvezda - Olympiakos Piraeus
De opstellingen van Crvena Zvezda en Olympiakos Piraeus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Olympiakos Piraeus zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Vladan Milojević
Coach Pedro Rui da Mota Vieira Martins
Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Olympiakos Piraeus

Crvena Zvezda en Olympiakos Piraeus spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Benoît Bastien en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Crvena Zvezda en Olympiakos Piraeus elkaar treffen in de Champions League.

Winst Crvena Zvezda 0
Winst Olympiakos Piraeus 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crvena Zvezda op een 4e positie staat, terwijl we Olympiakos Piraeus terugvinden op de 2e plaats.