Nabeschouwing Crvena Zvezda - Young Boys (1-1) || Champions League 2019/2020

Dinsdag 27 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Champions League 2019/2020 neemt Crvena Zvezda het dinsdag 27 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Young Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Crvena Zvezda - Young Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda - Young Boys (1-1)

De Champions League 2019/2020 wedstrijd tussen Crvena Zvezda en Young Boys geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door A. Vukanovic, waarmee Crvena Zvezda met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van El Fardou Ben zorgde ervoor dat Young Boys op 1-1 kwam te staan in de 82e minuut. In de 96e minuut kreeg Tomane van Crvena Zvezda voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Crvena Zvezda de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Crvena Zvezda - Young Boys 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda - Young Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor N. Milunovic Crvena Zvezda
21' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Degenek Crvena Zvezda
32' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor M. Gobeljic Crvena Zvezda
36' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor C. Zesiger Young Boys
52' Wissel Young Boys Wissel C. Fassnacht voor C. Zesiger Young Boys
59' Doelpunt Crvena Zvezda Doelpunt A. Vukanovic met assist van M. Rodic Crvena Zvezda 1-0
62' Wissel Crvena Zvezda Wissel Tomane voor R. Boakye Crvena Zvezda
65' Wissel Young Boys Wissel M. Sulejmani voor V. Sierro Young Boys
65' Wissel Young Boys Wissel G. Hoarau voor R. Assale Young Boys
69' Wissel Crvena Zvezda Wissel El Fardou Ben voor M. E. Garcia Crvena Zvezda
79' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor Tomane Crvena Zvezda
82' Eigen doelpunt Young Boys Eigen doelpunt El Fardou Ben S. Janko Young Boys 1-1
82' Wissel Crvena Zvezda Wissel M. Ivanic voor A. Vukanovic Crvena Zvezda
94' Gele kaart Young Boys Gele kaart voor G. Hoarau Young Boys
96' Gele kaart Crvena Zvezda Gele kaart voor D. Jovancic Crvena Zvezda
96' Tweede gele kaart Crvena Zvezda Tweede gele kaart voor Tomane Crvena Zvezda
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda - Young Boys
Opstellingen Crvena Zvezda - Young Boys
De opstellingen van Crvena Zvezda en Young Boys zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crvena Zvezda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Young Boys zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Vladan Milojević
Voorbeschouwing Crvena Zvezda - Young Boys

Crvena Zvezda en Young Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crvena Zvezda en Young Boys in de Champions League vond plaats op 21 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.