Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk (3-3) || Champions League 2019/2020

Woensdag 6 november 2019 - 21:00 uur



In de Champions League 2019/2020 neemt Dinamo Zagreb het woensdag 6 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Shakhtar Donetsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk (3-3)

De Champions League 2019/2020 wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Shakhtar Donetsk geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Alan Patrick, waarmee Shakhtar Donetsk met 0-1 de leiding nam. Dinamo Zagreb kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Petkovic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut kreeg N. Moro van Dinamo Zagreb voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Dinamo Zagreb de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 79e minuut moest Shakhtar Donetsk verder met een man minder, nadat Marlos een tweede gele kaart kreeg. In de 83e was het Dinamo Zagreb dat op voorsprong kwam te staan na een goal van L. Ivanusec. Na 89 minuten kwam Dinamo Zagreb op een veiligere 3-1 voorsprong na een goal van A. Ademi. Het lukte Shakhtar Donetsk na 93 minuten om de achterstand te verkleinen, nadat J. Moraes de 3-2 wist te scoren. Even later in de 97e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 3-3 gezet door Tete van Shakhtar Donetsk.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Felix Brych bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk
Goals
3
3
Balbezit
40%
60%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
5
2
Schoten totaal
8
15
Schoten op doel
5
8
Aanvallen
99
120
Gevaarlijke aanvallen
37
53
Passes
394
576
Overtredingen
15
11
Buitenspel
0
3
Corners
3
2
Wissels
3
3
LIVE Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt Alan Patrick met assist van J. Moraes Shakhtar Donetsk 0-1
25' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt B. Petkovic met assist van K. Theophile-Catherine Dinamo Zagreb 1-1
34' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor E. Dilaver Dinamo Zagreb
41' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor N. Moro Dinamo Zagreb
72' Wissel Dinamo Zagreb Wissel L. Ivanusec voor P. Stojanovic Dinamo Zagreb
73' Gele kaart Shakhtar Donetsk Gele kaart voor Marlos Shakhtar Donetsk
74' Tweede gele kaart Dinamo Zagreb Tweede gele kaart voor N. Moro Dinamo Zagreb
77' Wissel Dinamo Zagreb Wissel M. Gjira voor M. Orsic Dinamo Zagreb
79' Tweede gele kaart Shakhtar Donetsk Tweede gele kaart voor Marlos Shakhtar Donetsk
83' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt L. Ivanusec met assist van B. Petkovic Dinamo Zagreb 2-1
85' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Tete voor Alan Patrick Shakhtar Donetsk
86' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Dentinho voor M. Matviienko Shakhtar Donetsk
89' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt A. Ademi met assist van D. Olmo Dinamo Zagreb 3-1
90' Wissel Shakhtar Donetsk Wissel Marcos Antonio voor T. Stepanenko Shakhtar Donetsk
91' Wissel Dinamo Zagreb Wissel D. Kadzior voor B. Petkovic Dinamo Zagreb
93' Doelpunt Shakhtar Donetsk Doelpunt J. Moraes met assist van V. Kovalenko Shakhtar Donetsk 3-2
94' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor A. Ademi Dinamo Zagreb
97' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor K. Theophile-Catherine Dinamo Zagreb
97' Penalty Shakhtar Donetsk Penalty Tete Shakhtar Donetsk 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk
Opstellingen Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk
De opstellingen van Dinamo Zagreb en Shakhtar Donetsk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Zagreb gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Shakhtar Donetsk zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Nenad Bjelica
Wissels Dinamo Zagreb
# Speler Pos.
1 Daniel Zagorac K
19 Jacques François Moubandje V
20 Iyayi Believe Atiemwen M
36 Marko Gjira M
17 Luka Ivanušec M
16 Mario Šitum A
92 Damian Kądzior A
Voorbeschouwing Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk

Dinamo Zagreb en Shakhtar Donetsk spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de Champions League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Felix Brych en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Zagreb en Shakhtar Donetsk in de Champions League vond plaats op 22 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Shakhtar Donetsk favoriet. 2 keer wist de ploeg van Dinamo Zagreb te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dinamo Zagreb. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Zagreb 0
Winst Shakhtar Donetsk 2
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Zagreb op een 2e positie staat, terwijl we Shakhtar Donetsk terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk Opstelling Dinamo Zagreb Opstelling Shakhtar Donetsk Live Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk Live Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk kijken Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk kijken Live Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk stream Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk Uitslag Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk Statistieken Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk Champions League 2019/2020 Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk wedden Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk gokken Dinamo Zagreb - Shakhtar Donetsk Unibet